2777
2789
عنوان

امروز دختر سیزده ساله مو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 75 پست

تاپیک یکی مونده به اخرم رو بخون 

کاری که مادرم باهام کرده و الان باهاش نمیتونم صحبت کنم اما سن من و دختر شما یکی نیست !

بزرگترین ضربه رو بهم زد منتها من دوست معمولی جنس مخالف داشتم 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از جوونیم زدم از کارم زدم بالاسرش باشم نمیدونین چقدر با ناز بزرگش کردم..هر هفته تفریح...برای خوشحال ...

باید حدود رو رعایت میکردی زیادی خواه شده وحق به جانب فکر می‌کنه همه باید مراقب حال او باشن .به او نباید بد بگذره .ی چن روز باهاش سنگین باش تا یاد بگیره بی احترامی کم محلی میاره

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

درچه حد زدی؟ بچه ها تواین سن مثلا حریم شخصی میخوان و استقلال طلب میشن حالا تهش رمز و بزنه میبینی هی ...

آخه ده بار میگم رمز بردار پر پرو میگه بلند گفتی انجام نمیدم کلا از بچگی لحباز بود من همش باهاش راه اومدم...روانشناس قیمت خوب از کجا پیدا کنم ....؟ همشون ساعتی چهارصد تومنه

ناراحت نباش،بلاخره ما هم آدمیم از فولاد که نیستیم،اعصابمون بهم می‌ریزه گاهی

کتک زدن راه مناسبی نیست می‌دونم اینقد ناراحت بودی که اومدی اینجا مطرح کردی و می‌دونم مامان خوبی هستی که الان ناراحتی ولی الان سن حساسی هستن،دوران بلوغ و اوج سرکش بودنشون هست

همه یا تقریبا اکثر بچه ها تو این دوران رفتاراشون گاها آدم رو اذیت می‌کنه

باید طی بشه و از مشاور هم میتونی کمک بگیری

در مورد رمز گذاشتن هم اصلا کوتاه نیا باید رمز رو برداره 

میتونی تنبیهش کنی مثلا تبلت رو چند روز ازش بگیری یا اصلا باهاش صحبت نکنید و قهر کنید دو سه روز که به خودش بیاد

خلاصه که خیلی راه هست باید با یک مشاور خوب صحبت کنی و اگر لازمه ببریش پیشش

از جوونیم زدم از کارم زدم بالاسرش باشم نمیدونین چقدر با ناز بزرگش کردم..هر هفته تفریح...برای خوشحال ...

خب خودت کردی دیگه 

بچت هم خودخواه شده هم پرو 

بچه هرازگاهی تنبیه میخواد 

این ۱۳ سالشه وضعش اینه بزرگتر بشه چی میخواد بشه 

زیاد بهش پروبال دادن و سختی ندادن بهش به خود بچه ضرر میرسونه 

بچه داداش من ۴ سالشه ولی زن داداشم انقد خوب تربیتش کرده که کیف میکنم 

درآمدشون خوبه ولی یاد بچه داده یه دفتر و مدادی که خریده رو به بهترین شکل استفاده کنه تا اونو تموم نکنه براش نمیخرن یا اگه گم کنه یه مدت براش نمیخرن که یادش بمونه 

شده با ادبترین بچه کوچولو فامیل ما 

برعکس پسر برادرشوهر که اونم چهار سالشه انفدددددد لی لی به لالاش گذاشتن 

بچه شده به وحشی بی ادب تمام عیار چیزیم میگی نمی‌فهمه عین چی زل میزنه بهت 

الانم کلی چنگم زده کل دستان زخمه یه ساعته فقط دارن گریه میکنم بمیرم بی مادر بزرگ شه راحت شه

اوه اوه 

ی تنبیه اساسی لازم داره،حتما از ی سری امکاناتش محرومش کن ی مدت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

تورو خدا کاری نکن که همه چیو ازت پنهان کنه از تو دور بشه اگه تو رابطه با ی پسر باشه بیشتر به اون نزدیک میشه سنش دیگه حساسه بخاطر اینکه درست کنارش باشی نباید جلوش وایسی اگه هرکار میکنه باید همراهش باشی ازت خاهش میکنم من ضربشو خوردم لباس و خرید هم معین کن بگو ماهی ی مانتو مثلا تعین کن باهاش بیشتر بهش نزدیک شو ببین مثال میزنم برات اگه تو  ی رابطه باشه هرچی مخالفت کنی اون هرکار کنه بهت نمیگه تورو میپیچونه ولی اگه کنارش باشی باهاش مثل دوست باشی قبل اینکه مثلا بخاد تو رابطه اشتباه کنه تو بهش بگی خیالش راحته ک کنارش و بهت گوش میکنه سعی کن مثل هم سناش رفتار کنی پایه باشی تا بیشتر به تو نزدیک بشه

تاپیک یکی مونده به اخرم رو بخون  کاری که مادرم باهام کرده و الان باهاش نمیتونم صحبت کنم اما سن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣در مقابل این همه زحمتی که برا بزرگ کردنت کشیده 

انتظار داشته باشه که رفتارت درست باشه حتییییییی اگه با طرف رابطه خاصی نداشته باشی کلا جمعش کنی درخواست زیادیه 

بعد میای میگی مامانم بزرگترین ضربه رو زد 

والا حق داره مامانت