2777
2789
عنوان

امروز دختر سیزده ساله مو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 75 پست

خودتون رو سرزنش نکنین شما که مادری هم دفعه اولیه که زندگی میکنی گاهی اوقات شرایط جوریه که از کوره در میرین

دخترتون تو سنیه که لجبازی میکنه سعی کنین محکم و با جدیت با صدای آروم حرفتون رو بزنین بهش اگه گوش نداد یه روز کامل تبلت رو ازش بگیرین ولی دوستانه رفتار کنین

الانم اگه ازتون ناراحته برین واسش یه کادو بخرین کوچولو خوشحال شه بهش دوباره راجب تبلت و رمز و اینا صحبت کنین سعی کنین آروم شه

برای خواهرمه این اکانت نینی سایت به تایپک های قبلی توجه نکنین
درست و حسابی درس نمیخوند امسال گذاشتم مدرسه ی غیر انتفاعی پنحاه میلیون شهریه دادیم ولی بدتر شده...هم ...

نصفش ب خاطر مدرسه غیر انتفاعی هست

دخترای لوس و پر توقعی داره

خودم و خواهرم پنج شش سال بودیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من دعوات نمیکنم چون می‌دونم چقدر نوجوان سخته

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
درست و حسابی درس نمیخوند امسال گذاشتم مدرسه ی غیر انتفاعی پنحاه میلیون شهریه دادیم ولی بدتر شده...هم ...

باید باهاش برخورد کنی اگه بزنیش عادت می‌کنه گستاخی کنه 

چون انقد براش اهمیت دادید ببخشید ها پرو لوس شده جوری باشه یا از شما یا پدر باید بچه حساب ببره 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

میفهمم الان دوران حساسیه خیلی بلانسبت دخترتون نفهم میشن 

میگذره یکم صبر کنید

الانم کلی چنگم زده کل دستان زخمه یه ساعته فقط دارن گریه میکنم بمیرم بی مادر بزرگ شه راحت شه

یه مدت باهاش سرد رفتار کن .محل نده بزار اون بیاد طرفت

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

اون الان نوجوان هست و بخاطر سنش اینجوریه

شما باید مهربون اما قاطع باشید

دادزدن و کتک زدن نوجوانتون را ازتون دور میکنه

تو این سنین خوبه والدین با یه روان شناس کودک و نوجوان مشورت کنن تا با روش های رفتار با نوجوان آشنا بشن.نوجوانی سن مهمی هست‌.