به خدا من انقدر صبور و ارومم...به این سن رسید دست روش بلند نکرده بودم...این یه سال اخیر جونمو به لبمو رسونده...همش داره غر میزنه...یا لباس میخواد یا کیف یا کفش...یا بریم بیرون...همش تبلت به دست... یه هفته اس رو تبلتش رمز گذاشته ده بار گفتم رمزشو برداره من شبا فیلم میبینم با اخم گفت چون بلند گفتی امروز برنمیدارم فردا برش میدارم...درصورتی که من با لحن اروم گفتم...بعد داد زدم گفتم برش دار چه غلطی داری میکنی رمز داره اونم داد میزد.... نتونستم خودمو کنترل کنم زدمش...
الان همه دعوام میکنید ولی به خدا از دستش کم آوردم...
خودتون رو سرزنش نکنین شما که مادری هم دفعه اولیه که زندگی میکنی گاهی اوقات شرایط جوریه که از کوره در میرین
دخترتون تو سنیه که لجبازی میکنه سعی کنین محکم و با جدیت با صدای آروم حرفتون رو بزنین بهش اگه گوش نداد یه روز کامل تبلت رو ازش بگیرین ولی دوستانه رفتار کنین
الانم اگه ازتون ناراحته برین واسش یه کادو بخرین کوچولو خوشحال شه بهش دوباره راجب تبلت و رمز و اینا صحبت کنین سعی کنین آروم شه
برای خواهرمه این اکانت نینی سایت به تایپک های قبلی توجه نکنین
درست و حسابی درس نمیخوند امسال گذاشتم مدرسه ی غیر انتفاعی پنحاه میلیون شهریه دادیم ولی بدتر شده...هم ...
باید باهاش برخورد کنی اگه بزنیش عادت میکنه گستاخی کنه
چون انقد براش اهمیت دادید ببخشید ها پرو لوس شده جوری باشه یا از شما یا پدر باید بچه حساب ببره
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
الانم کلی چنگم زده کل دستان زخمه یه ساعته فقط دارن گریه میکنم بمیرم بی مادر بزرگ شه راحت شه
یه مدت باهاش سرد رفتار کن .محل نده بزار اون بیاد طرفت
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..