2777
2789
بله عزیزم عدد ۴ افتاده که میتونه امسال یا نهایت برج ۴ اینده

بنظرت ادمه خوبیه همسرم🥲من تو. زندگیم سختی و چالش زیاد داشتم

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار نگاه کنم میگم 

برمیگرده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
دوستای عزیز دوس داشتید شخصی پیام بدید اینجا دیگه پاسخگو نیستم🙏🏻🙏🏻  میخوام قفل کنم

عزیزمم دورت بگردم منم بگو بعد قفل کن لطفااا🥺💞 اسمم ایدا هست 

کی ازدواج میکنم؟

حالم خیلی بده به خدا🥺

بعضیا با سوالای بی ربط و مربوط باعث میشن کلا نیت نگیرم برای بقیه هم شما نه هزینه ای قراره پرداخت کنی ...

عزیزم داشتی نگا میکردی درمورد حمله ایران به اسراییل

تورو خدا بگو.

پولامون تو بورس پر پر میشه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
عزیزمم دورت بگردم منم بگو بعد قفل کن لطفااا🥺💞 اسمم ایدا هست  کی ازدواج میکنم؟ حالم خیلی بده ...

نیاز به ارامش و ی خیال اسوده داری فکر و خیال زیاد میکنی اما باید بگم که پیشنهاد عاطفی جدید داری مثل یک شانس خوب هست جشن و خوشحالی داری خانومی دعاگوی شماست و حاجت روایی افتاده واست