2777
2789
عنوان

مدیر سایت

61 بازدید | 4 پست

@مونا_تهرانی  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

خواهشن  سایتو برگردونید حالت قبل یذره فکر کنید  یکی مثلا لو میره بیشتر از 100 تا تاپیک داره چطور در عرض یه روز تاپیکاشو پاک کنه چطور خودشو با ناز و غنج شما هماهنگ کنه سر تایم یه روزی بیاد  لینک کپی کنه بزاره واسه نی نی یار بلکه پاککنه؟ 

یذره احترام به شعور کاربرا بزارید این همه تبلیغ هر روز یه جای سایت  خرابه با این گرونی نت ما احمقیم که میایم بازدید سایتو میبریم بالا درست؟   شما ادم باشید سواستفاده نکنید از صبرمون 

خواهشن برگردونید حالت تعلیقو مثل قبل  

آنچه تاریک کرد،شب مهتاب مرا"چشم"توبود🍃 
بابا این تایم که گفتن زور های زوج و تا ۱۱  و اینا اصلا تاپیک حذف باز نیست

ن میگن باید تو خصوصی لینکو بزاری تا حذف شه دقیقا سر همون تایمی که دستور دادند باید بزاری غیر اون باشه پاک نمیکنن

آنچه تاریک کرد،شب مهتاب مرا"چشم"توبود🍃 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/