2777
2789
عنوان

تو مرحله خشم و چانه زنی ام :(

113 بازدید | 9 پست

کنکوریم درسم فوق العاده بود تیزهوشانی بودم اما تا امروز ک ۴۰ روز منده ب کنکور یک کلمه تو بگو یک کلمه درس نخوندم و درگیر مشکلات روحیم چم شده من؟ب خانوادم میپرم با دوستام دچار مشکل شدم دیگه نتونستم جو کلاسو تحمل کنم مدرسه نمیرم افسردگی گرفتم و عنوز قبول نکردم ک هیچی قبول نمیشم وقتی یک کلمه نخوندم هنوز فکر میکنم قراره پزشکی قبول شم :)مادرم سرطان گرفت هنوز نپذیرفتم هنوز باهاش بدرفتاری میکنم کسی میتونه بفهمه منو:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش چیه عزیزم

دلیلش اینه بخاطر اعتماد بنفس پایین  رو ظاهرم تمرکز داشتم اعتماد بنفس پایین برا این بود همین مادرم چیزهایی ب من میگفت تو دوره بلوغ ک تاثیر بدی رو من گذاشت تو دوره بلوغ تو اوج اعتماد بنفس بودم بخاطر درسم اما مادرم با اینکار باعث شد ن تنها اعتمادبنفسم رو از دست بدم بلکه احساس خجالت زدگی بابت اعتماد بنفسم بهم داد 

الانم همه رو مقصر میکنم همه رووو دیگه از همه چی متنفرم  من چطور میتونم بدون اینکه پزشکی در بیام زندگی بکنم؟بدبخت میشم تو این خونه ن ازدواج مناسبی میتونم بکنم ن میتونم شغل دیگه ای داشته باشم من درسم فوق العاده بوده تیزهوشان بودم نمیتونم نمیتونم

چطور بپذیرم من امسال چیزی قبول نمیشم از اعلام نتایج میترسم از روحیم میترسم ک بیشتر خراب بشه دوست ندا ...

کاش میشد ویس بدم ولی مطمئن باش وضعت اونقدر که فکر میکنی بد نیست

هنوزم از خیلیا جلوتری و الان حال خیلی از کنکوریا بدههه

فقط باید سعی کنی به خودت مسلط بشی و اروم اروم شروع کنی...به نتیجه فکر نکن و فقط تلاشتو بکن یا میشه یا نمیشه فکر کردن به نتیجه فقط حالتو بد میکنه.

هر چی تو ذهنته بنویس و ذهنتو خالی کن کمالگرایی نکن

ایشالا هر چی میخوای بشه

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
کاش میشد ویس بدم ولی مطمئن باش وضعت اونقدر که فکر میکنی بد نیست هنوزم از خیلیا جلوتری و الان حال خی ...

ب من میگفت معلم زیستم بخون حیفه تو چرا امسال نمیخونی هنوز وقت داری فلان من درگیر کمالگرایی ام 

یکی مثل من انقدر تو فامیل ازش توقع دارن انقدر تو خانواده ازش توقع دارن ک مهر براش دیر بود تابستون براش دیر بود زمستون براش دیر بود همیشه دیر بود همیشه بد بود همیشه نمیتونستم همیشه میگفتم الان شروع کنم بهترین نتیجه رو میگیرم ولی عذاب وجدان داشتم ک دیر شروع کردم😔الانم ۴۰ روز بخونم میتونم رتبه قابل تحمل بیارم ولی باید بمونم پشت کنکور ؟برام خیلی سخته😔

کاش میشد ویس بدم ولی مطمئن باش وضعت اونقدر که فکر میکنی بد نیست هنوزم از خیلیا جلوتری و الان حال خی ...

عزیزدلم حیف هستی که بخوای روی گذشته تمرکز کنی بریز دور همه رو  تمرکز کن روی درست ‌.ببخش اونا رو و بگو میخوام خودم خودمو بسازم .باور کن اگر اراده کنی می تونی یک من قوی در خودت بسازی .منم خیلی از برادرم کتک خوردم بیمار روانی  بود درکت می کنم .اما ریختم دور همه چیز رو مطمئن باش می تونی آینده خوبی برای خودت بسازی فقط کافیه گذشته رو رها کنی .و تمرکز کنی روی اهدافت