2777
2789
عنوان

جاریم روانیه

434 بازدید | 19 پست

حدود دوماه قبل برادرشوهرم باپسرش اومد خونمون،پسرش رفت تو اتاق پسرم وبازی کردن.منم میوه بردم برا بچش دادم خورد،بهش گفتم مهد خوش میگذره؟حسابی غذا و میوه بخور که قوی بشی عزیزم و ....همینارو گفتم بخدا ،بعدم رفتن،چندوقت بعدش جاریم اومد خونمون گفت شوهرم هرجامیره پسرمم میبره ولی دیگ نمیزارم ببرش،خودشم دوست ندارم بره ولی محل نمیده و میره خونه فک فامیلش!!چون ب بچم یاد میدن منو دوست نداشته باشه وفلان،بعد اون قضیه دیگ برادرشوهرم تنها میاد خونمون،چندباری پسرم گفت عمو پسرتو بیار بازی کنیم ولی نمیارش،باشناختی ک از جاریم دارم تازه فهمیدم منظورش چی بوده،ولی ماکه ب پسرش چیزی نگفتیم،نمیدونم چرا اینجوریه😏

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بیکاری هااا

اومد خوش اومد؛  نیومد بازم خوش اومد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی رفت و آمد با بعضی از آدمها باید سکوت کنیم چون هر چی بگیم یچی ازش درمیاد.. والا منکه با همه سعی میکنم سکوت کنم همه دنبال این میگردن که برای خودشون سوءتفاهم بوجود بیارن....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
برادرشوهرت چرابایدبدون خانمش بیا خونه ی شما؟

خب میاد پیش شوهرم میشینن ،بقول خودش فقط همین داداش رو داره،زنش خودش نمیاد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید