2777
2789
عنوان

رفع یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 25 پست
من همه اینا را دارم به علاوه کم خونی که مجبورم قرص اهن بخورم قرص اعصاب هم میخورم و یبوست دارم دو روز ...

عزیزم کم خونی تنها با قرص اهن رفع نمیشه. هر روز یه کاسه سوپ گندم بخورید با عصاره استخوان. خوراکی‌های سودازا رو سرچ کنید حذف کنید. تایپیکمو با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه

من همه اینا را دارم به علاوه کم خونی که مجبورم قرص اهن بخورم قرص اعصاب هم میخورم و یبوست دارم دو روز ...

حتما حتما یبوست حل کنید. طبع شما خشکه. فلاکس آب‌جوش کنید روزی چند فنجون بخورید. بعدش ده دقیقه راه برید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره عزیزم منم همینطور بودم کلی رفتم طب سنتی ولی با مسهل و خاکشیر دفع نداشتم تا اینکه بخاطر اعصابم وی ...

جدی؟ بدون نسخه میدن؟؟

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
هیچکدوم روم تاثیر نداره

یکی از دلایل یبوست میتونه مقاومت انسولین باشه یکی هم منیزیم پایین این نظر یه دکتر خیلیی خوب بود که من یبوستم با منیزیم رفع شد جوری بود هر بار شقاقم پاره میشد گریه میکردم از درد آزمایش منیزیم دادم اگه زیر ۲/۲باشه یعنی کمه مال من ۱/۸بود یعنی فاجعه متخصص داخلی فقط ملین و مسهل یا شیاف میدن که روده رو تنبل میکنه اما من مکمل منیزیم خالص گرفتم خالص باشه زینک آهن B12یا ویتامین ۳Dنداشته باشه بگیردوز  ۲۵۰ میلی گرمیش روزی یدونه مصرف کن اگر بهتر شدی یه آزمایش انسولین هم بده میتونی بری آزمایشگاه فقط قند خون ناشتا و انسولین کافیه برای محاسبه مقاومت هم قند خون ناشتا رو ضرب در انسولین کن جوابش رو بر عدد ۴۰۵تقسیم کن اگه بالای ۲باشه یعنی مقاومت داری که اگر خواستی راه درمانشو واست بفرستم که توصیه همون دکتره خودم اینقد بخاطرش زجر کشیدم با هیچی غیر منیزیم خوب نشدم البته ویتامین سی هم میخورم

یکی از دلایل یبوست میتونه مقاومت انسولین باشه یکی هم منیزیم پایین این نظر یه دکتر خیلیی خوب بود که م ...

سلام عزیزم ممنون باشه میگیرم مصرف میکنم 

برام بفرست مرسی

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
باشه عزیزم امتحان میکنم دکتر بیشعورم هی میگم فایده ندارد میگه برو سالاد بخور قرص بخور آب بخور

کاهو مسهله

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

یکی از دلایل یبوست میتونه مقاومت انسولین باشه یکی هم منیزیم پایین این نظر یه دکتر خیلیی خوب بود که م ...

سلام ببخشید در مورد رفع یبوست تجربتون من هم مشکل یبوست دارم و قند عصبی با آزمایش معلوم شده چند ساله درگیر هستم می خواستم بدونم شما منیزیم خالص چه مارکی رو مصرف کردین و چه زمانی مصرف می کردین و اینکه برای مقاومت انسولینی هم که گفته بودین دکترتون راه حل بهتون گفت به منم بگین ممنون میشم نتونستم بهتون خصوصی پیام بدم بازم ببخشید زیاد پرحرفی کردم