2777
2789

من از عدسی متنفر بودم اما وقتی اینجوری درستش کردم خیلی خوشمزه شد و عاشقش شدمم نمیدونم شما هم اینوطری درست میکنین یا نه! 

من میام سیب زمینی و پیاز و سیر و گوجه تفت میدم بعدش ادویه و رب میزنم و عدسهارو قاطی میکنم و اب میکنم بجوشه 

خوب که ابش تموم شد عدسی ها رو با گوشت کوب لهش میکنم خیلییی خوشمزه میشه واقعا 

شما چطور درست میکنین؟

🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوجه و سیزمینی تو عدسی؟؟؟!!!

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

عدسو میزارم میپزه بعد ۲ ساعت پیاز داغ میکنم بهش زردچوبه و رب میزنم با یکم سبزی معطر میریزم تو عدسی بعد یک ساعت آبش کشیده و فوق العاده خوشمزه میشه 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
لازم شد یه کلاس آشپزی تو سایت بذارم

خب بذار

من هیچی بلد نیستم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔