2777
2789
عنوان

درمان دنبالچه

565 بازدید | 25 پست

سلام،من یک ماهه درد دنبالچه دارم.میخوام برم دکتر اما نمیدونم معاینه اش و درمانش چجوریه،میشه اگه کسی رفته راهنماییم کنه که معاینه اولش چجوریه؟ام آر آی میفرستن؟واسه درمان دارو میدن؟ژل تزریق میکنن؟ اگه تزریقی باشه با بی حسی یا بی هوشی یا همینجوری🤐

خلاصه هیچی نمیدونم کامل راهنماییم کنین،ممنون❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا اصلا تزریق قبول نکن.

معاینش یا چکش کوچک میزنه روش. یا میگه زانوتو ببر بالا ببینه درد به کجا میزنه‌... از این جور چیزای ساده

Mri هم ممکنه بده

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

چه خوب

من از لج دکتره تموم قوامو ب کار گرفتم میدوئیدم پله هارو چارتا چارتا میرفتم الان میگم کاش نمیکردم چون دیگ 15 دیقه راه میرم دیگ کمرم جواب میکنه با 20 سال سن اون موقع با زنموم کل بازار رو 6 ساعت فتح میکردیم اخ نمیگفتم اما الان خیلی فرسوده شدم ازین سن

تزریق چرا نه درد داره ؟

تزریق موثر نیست گاهی هم بدتر میکنه.  عمل با لیزرم خوب نیست.

با استراحت و داروی ضد التهاب  و اب درمانی کنترل میکنن

اگر خیلی خیلی شدید شه فقط جراحی باز مجازه...

فکر نکنم فعلا به استارتر  درمان خاصی جز استراحت و قرص ضدالتهاب بدن.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من چی اگه میدونید بگید ممنون 

من نمیدونم شما چه مدته درد داری و شدتش چقدره. اما استارتر گفت ۱ ماهه..کسی رو یک ماهه عمل نمیکنن مگر اینکه تصادفی چیزی کرده باشه.

من نمیدونم شما چه مدته درد داری و شدتش چقدره. اما استارتر گفت ۱ ماهه..کسی رو یک ماهه عمل نمیکنن مگر ...

من اصلا درد ندارم چون استخون جوش خورده زده بیرون چند ساله حتی ازدواجم کردم درد نداشتم فقط میگم شاید بعدن درد داشته باشم یا برای بارداری بد باشه چیکار کنم این زده بیرون دست میکشم کامل مشخصه مثل یه تیله ی بزرگ