سلام،من یک ماهه درد دنبالچه دارم.میخوام برم دکتر اما نمیدونم معاینه اش و درمانش چجوریه،میشه اگه کسی رفته راهنماییم کنه که معاینه اولش چجوریه؟ام آر آی میفرستن؟واسه درمان دارو میدن؟ژل تزریق میکنن؟ اگه تزریقی باشه با بی حسی یا بی هوشی یا همینجوری🤐
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من از لج دکتره تموم قوامو ب کار گرفتم میدوئیدم پله هارو چارتا چارتا میرفتم الان میگم کاش نمیکردم چون دیگ 15 دیقه راه میرم دیگ کمرم جواب میکنه با 20 سال سن اون موقع با زنموم کل بازار رو 6 ساعت فتح میکردیم اخ نمیگفتم اما الان خیلی فرسوده شدم ازین سن
من نمیدونم شما چه مدته درد داری و شدتش چقدره. اما استارتر گفت ۱ ماهه..کسی رو یک ماهه عمل نمیکنن مگر ...
من اصلا درد ندارم چون استخون جوش خورده زده بیرون چند ساله حتی ازدواجم کردم درد نداشتم فقط میگم شاید بعدن درد داشته باشم یا برای بارداری بد باشه چیکار کنم این زده بیرون دست میکشم کامل مشخصه مثل یه تیله ی بزرگ