2777
2789

من خیلی خوردم هیچی نشد الکیه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دیشب پریود شدم لک قهوه ای از دیشب تا الان نوار کثیف نشده وقتی میرم دستشویی لک قهوه ای میاد علتش چیه؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
پس چ غلطی کنم الان؟🥲😂 نمیخام کسی بدونه از دکترم میترسم  و هنوز علائمی ندارم ولی میترسم

دلت خوشه مگه بخ راحتی سقط میشه کرد کسی هم نفهمه از دردت و خونریزی شدید میفهمن

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
پس چ غلطی کنم الان؟🥲😂 نمیخام کسی بدونه از دکترم میترسم  و هنوز علائمی ندارم ولی میترسم

تو بی بی چک تم مثبت نشده حتما دنبال سقطی اول مطمین شو حامله ای اصلا

2790
2778
2791
2779
2792