2777
2789
عنوان

زبان نهایی

112 بازدید | 14 پست

من زبانم صفره صفره😭😭

چیکار کنم چ فیلمایی ببینم چطور شروع کنم لغات حفظم نمیشه کلا از حافظ میپره حس میکنم حافظم مشکل دارخ😭🤕

تو 15روز میتونم درحد15ب بالا بیارم چون بعد کنکور اردیبهشت باید بقیه کتابارو قبل نهایی ی دور بزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لغتارو هروز بخون یادت میمونه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نهایی قریشی ببین خوبببب ریز ریز چیزایی ک میگع حفظ کنی بخونی بالای 17 میشی

ببین آخه من دوره سالیانه رو چندجلسه دیدم خیلی لولش برام بالا بود چیزای زیادی میگفت

یعنی نهایی فرق داره؟ 

من صفر بودم ۱۸ شدم کاری نداره اصلا سخت نبود من دو روز آخر خوندم لغات رو اول در آوردم همه لغات رو دونه دونه بعد هایلات کردم با رنگ زرد روشون مینوشتن مثلا میشه فلان بعد شروع میکردم متن ریدیدنگ خوندن و معنی کردن 

آها خود متن ریدینگ داستانش رو به فارسی بلد باش حتما حتنا عکس کتاب رو بلد باش شکل هایی که داده گرامرم فیلم نگاه کردم بین نت میاره لیسینگم دانلود کردم برا کتاب رو گوش کردم 

آخه مثلا امروز30تا میخونم فردا برا30تای بعدی میبینم قبلی اصلا یادم نیس

اصکال نداره شب امتحان یا دو ساعت قیل امتحان دوله کن فقط اون یک ساعت امتحان یادت باشه حله من از سر جلسه اوندم هیچی سادم نمیومد چون رفنه بود حافظه کوتاه مدتم فقط همون لحظه یادم بود چون فقط دو روز آخر حفظ کردم

آخه مثلا امروز30تا میخونم فردا برا30تای بعدی میبینم قبلی اصلا یادم نیس

مگه چقدره 

خب قبلیارو هم مرور کن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

استرس الکی نده مت شب امتحان بود گرامرم صفر بودم شروع کردم حل کنم گریم گرفت🥲 ولی نگران نباش یکم بخون ...

بشدددت استرس دارم 

از امشب شروع میکنم باید روزی5ساعت بخونم تا قبل کنکور تموم شه

بشدددت استرس دارم  از امشب شروع میکنم باید روزی5ساعت بخونم تا قبل کنکور تموم شه

اخه میدونی ما که زبان نخوندیم طبیعیه که استرس باشه ولی تو خیلی وقت داری الان اصلا به اینکه بخوای به سوالا جواب بدی نگاه نکن مثل این میمونه به بچه اول بگی جرا ضرب بلد نیستی الان فقط بخون اینکه چقدر بلدی و... بزار بعد ۱۵ اردیبهشت 

موفق باشی