2777
2789
هی به ما رسید وا رسید

بازم هستن پسرای پاک در شرایط شما ولی خب کم شده دیگه اتفاقا دودش به چشم دخترای پاک می‌ره .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که کلا هیچ پیشنهادی ندارم کلا گاهی فک میکنم اصلا کسی هست که منو ببینه

شاید چون شاغلم 

کارم در ارتباط باهمه است 

روابط اجتماعیم خوبه باهمه گرم میگیرم 

همیشه بهم پیشنهاد میدن 

سعی میکنم خیلی بخودم برسم

خودمو شاد نشون بدم 

حرف دلمو به کسی نمیگم چون نمیدونی یروز کی معرفت میشه نباید چیزای خصوصیتو بدونن 

توقعمو هم آوردم پایین 

شاید چون شاغلم  کارم در ارتباط باهمه است  روابط اجتماعیم خوبه باهمه گرم میگیرم  هم ...

برای بدبختی خدا منو یادش نمی ره ولی برای چیزا دیگ مثل روزی و این چیزا منو کلا برده تو بلک لیست تو لیست سیاه برده منو 

برای بدبختی خدا منو یادش نمی ره ولی برای چیزا دیگ مثل روزی و این چیزا منو کلا برده تو بلک لیست تو لی ...

نه عزیزم اینجور همه مردم گرفتاری دارن 

منی که دارم باهات صحبت میکنم زندگیم گل و بلبل نیس ولی چه میشه کرد 

نه عزیزم اینجور همه مردم گرفتاری دارن  منی که دارم باهات صحبت میکنم زندگیم گل و بلبل نیس ولی چ ...

میدونم عزیزم ولی گاهی تو این مشکلات زندگی ادم کم می یاره حداقل من که اینجوری هستم

نه عزیزم اینجور همه مردم گرفتاری دارن  منی که دارم باهات صحبت میکنم زندگیم گل و بلبل نیس ولی چ ...

من یکم ظاهر بین هم هستم کلا نباید باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه کرد