2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه انتقاد پذیرم اگه بگه سعی میکنم خودمو درست کنم دوست خوب اونیه که عیب هاتو بگه تا درستش کنی نه اینکه بره پشت سرت حرف بزنه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

واسه اینکه به شعور خودم احترام بزارم باهاش قطع رابطه میکنم و سرد رفتار میکنم.اما اگه عذرخواهی کنه میبخشم.

یعنی به دل نمیشینی

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷
نه انتقاد پذیرم اگه بگه سعی میکنم خودمو درست کنم دوست خوب اونیه که عیب هاتو بگه تا درستش کنی نه اینک ...

پیش خودم گف گف اخلاقت ی جوریه خشکی

درجوابش بهش گفتم هنوز بهم نسبت به شماها باز نشده

بچه ها منم معنی این فح/ش ها رو نمی دونم چیه بهم بگین از هرکی می پرسم میگه بزرگ شدی می فهمی😑گایی/دمت یه چند تا دیگه ام خودتون بهم بگین دوست ندارم ادم ساده باشم اینم بگم من بد دهن نیستم فقط می خوام بدونم معنی فح/ش های مختلف چیه که فکر نکنن خنگم

پیش خودم گف گف اخلاقت ی جوریه خشکی درجوابش بهش گفتم هنوز بهم نسبت به شماها باز نشده

منظورش اینه خیلی صمیمی و اینا نیستی گلم عیب نداره ناراحت نشو 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها منم معنی این فح/ش ها رو نمی دونم چیه بهم بگین از هرکی می پرسم میگه بزرگ شدی می فهمی😑گایی/دمت ...

در جوابش بگو ادم مگه پدرشو میگا\عه؟ 

این هم مودبانست طرز گفتنش هم معنی خیلی بدی داره 😂