2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 132 پست
آهنگو پلی کن کوردی برات میرقصم😂😂😂😂

ععه کوردی؟ 😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میشه بیشتر از ۱۴ سکه باشع. من شنیدم اگر مهریه خانمی بیشتر از۱۴ باشه قسط بندی میکنن و زندان نداره ...

سلام خوبی چخبرا

ن بحث طلاق این چیزا نیست چندروزیه ی قانونی اومده ک دیگه مهریه۱۴تا ببشتر نمیتونی ثبت کنی مگر واسع مهریه ببشتر خونواده دختر باید مالیات بده هر چیم سکه بالاتر بخای ثبت کنی مالیاتشم چند برابر میشه

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
سلام خوبی چخبرا ن بحث طلاق این چیزا نیست چندروزیه ی قانونی اومده ک دیگه مهریه۱۴تا ببشتر نمیتونی ثبت ...

سلام مرسی شما خوبی

واقعا؟؟؟ پس اینو نمیدونستم....

حالا درکل خداکنه دوطرف همو بخوان هیچ جوره راضی نمیشن طرفش سختی بکشه دختر باید در حدتوان مرد مهریه درخواست کنه چون مهریه واجبه و باید پرداخت شه در طول زندگی اما جا افتاده اگر بخوای طلاق بگیری باید مهریه بدی. 

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

سلام مرسی شما خوبی واقعا؟؟؟ پس اینو نمیدونستم.... حالا درکل خداکنه دوطرف همو بخوان هیچ جوره راضی ن ...

خوبم ممنون

والا خوبع تاحدودی لااقل ویگه تقی ب توقی بخوره دختره نمیذاره بره طلاق بده و مهریه بگیره ولی ۱۴تا الان میشه۵۰۰تمن بنظرم کمه واسع ی دختررر ولی عشق باشع این چیزا مهم نیس زیاد.....خبری از خاستگار نشده 🤔زیاد دعا کردم براتون جواب نداده

وقتی مردا  حس قدرت بهشون دست میده:

از خودبیخود میشن😂😂😂

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

وقتی مردا  حس قدرت بهشون دست میده: از خودبیخود میشن😂😂😂

دختر خانم قدرت دیگه دست ب دست میشه😂😂😂قبلا تو دست شما بود الان تو دست ماس😂😂😂حالا ۱۴تا راضی هستین بیایم خاستگاری😂😂😂

ولی انصافا ۱۴تا کمه ولی پولش میشه ۵۰۰تمن اینجوری نگاه نکن بهش لنت بهشون ک نفس کشیدنم کردن مالیات اادن

دختر خانم قدرت دیگه دست ب دست میشه😂😂😂قبلا تو دست شما بود الان تو دست ماس😂😂😂حالا ۱۴تا راضی هستی ...

آقای محترم ۱۴ سکه چ بدردی میخوره واقعا؟چ دردی از یه خانم رو دوا میکنه ؟من چندتا خواهرام ازدواج کردن هیچکدوم کمتر ۴۰۰ سکه نبودن هیچکس هم توی مهریه مخالفت وحرفی نزدن وضمن اینک کسی زندگی واسش مهمه دنبال مهریه نیس ک کم وزیادش کنه کلا مهریه هدیه زن هس همونطور ک گفتم زندگی بچه بازی نیس که ک هعی با مهریه بالا پایین بشه 

زندگی رو باید با پایه صمیمیت وعشق ساخت اون وقت دیگ  مهریه بی ارزش ترین چیزی هست ک وجود داره!!!!

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤