2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 132 پست
اره والا 😂اخه بعضیا مهریه ب سال میلادی میخان بخدا...بخدا مادرم ۴۰هزار مهریشه باید تو زندگی عشق و اح ...

عزیز من ۴۰هزارتومن ب روز حساب میشه 🤣🤣بابات حتما هر دیقع یه تراول ۵۰تومنی بهش میده میگه همییین مهریته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا ایقد گرون میشه ک این۱۴ تا هم خیللللیه براشون

وقتی عشق باشع چ ۱۰۰۰تا چ ۱دونه مهم نیست اونی ک بخاد پات بمونه میمونه

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
مهریه رو هم دادن هم گرفتن ، هیچ وقت این حرف رو نزنین ! برای طرز و طریقه ی تفکرتون متاسفم ! زن ...

بله خیلیا هستن ک مهریه رو گرفتن و طرفو نابود کردن...لااقل دیگه شاید شاهد این باشیم طرف بخاطر پول الکی طلاق نگیره خانم محترم...بعدشم همین مونده خانما شوهرانشونو ب بیرون خونه هدایت کننن🤷‍♂️اگع اینجوری فکر کنین بنظرم تا اخر عمرتون باید خونه پدرتون ب گلدونا آب بدین 😂بده ۵۶خانمممم

عزیز من ۴۰هزارتومن ب روز حساب میشه 🤣🤣بابات حتما هر دیقع یه تراول ۵۰تومنی بهش میده میگه همیی ...

خب دیگه همینه😂مادرم احساس خطر میکنه هیچی نمیگه دیگه

عقد کرده هستن باهم تفاهم ندارن یکسره دعوا و جروبحث دختره هم مهریه شو گذاشته اجرا  ۱۲۴تا سکه س ...

اوه 💔

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
بله خیلیا هستن ک مهریه رو گرفتن و طرفو نابود کردن...لااقل دیگه شاید شاهد این باشیم طرف بخاطر پول الک ...

مطمئن باش کسی به خاطر گرفتن پول طلاق نمیگیره ، مگر اینکه از اول با نقشه اومده باشه جلو که باز هم بد به حال اون اقایون که این قضیه رو تشخیص نمیدن که طرف به خاطر پول باهاشه🤭

اها چطور شماها راحت خانوم رو به بیرون هدایت میکنید می‌گین برو خونه بابات موقع رفتن خودتون میشه زشته ؟!! عجبااااا

بنده متاهل هستم  ،  اما خونه پدر موندن هزار برابر شرف داره به بودن کنار مردی که مثل شما فکر میکنه .😏

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

مطمئن باش کسی به خاطر گرفتن پول طلاق نمیگیره ، مگر اینکه از اول با نقشه اومده باشه جلو که باز هم بد ...

تورو خدا منو بد قضاوت نکنین بخدا منو بببنی اونوقت میفهمی من چجور آدمی هستم منظورم اوناییه ک بخاطر ازدواج ک شده ببزنسشون طلاق میگیرن الکی ن خانمایی ک پا ب پای شوهرشون کار میکنن ک زندگیشون ضعیف نشه...من شدم بد باشع مرد تکیه گاه زنشه مرد سخت آفریده شده ک مواقع سختی زن و بچه هاش بهش تکیه کنن من تیکه گاه زنمم البتا ندارم ولی طرز فکرم اینکه زن اگه همه باهاش بد باشن ب شوهرش تکیه میکنه و دلش قرص میشه اط خداتون باشع شوهراتون ی ذره مثل من باشن 

تورو خدا منو بد قضاوت نکنین بخدا منو بببنی اونوقت میفهمی من چجور آدمی هستم منظورم اوناییه ک بخاطر از ...

👎🏻

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چون واقعا شوخی شوخی تایپکم داشت میرفت تو پر بازدیدا اینجا جوابتو میدم 

حرفی ک زدی: 

هنوز سنت مونده ک ب بلوغ فکری برسی 

اینکه طبیعیه شما هنوز نرسیدی چه برسه به من😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙