2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 132 پست
میدونم واسه همین گفتم 

پس مشکوک نیس😂از خداشه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

مهریه هیچوقت ضامن خوشبختی نبوده و نیست 

ولی یه پشتوانه واسه خانومیه که شوهر الدنگش بهش خیانت میکنه اون دختر هیچ‌پناهی ندارع مهریه فقط میتونه ضامن این باشه این دختر خار نشه

ذهنیتتون و عوض کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا آخرین خواستگارم گفت ۱۴ ببشتر نمیزنم  انداختیمش بیرون  مثل ... پشیمون شد  او ...

😂😂😂😂😂

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

مهریه رو هم دادن هم گرفتن ، هیچ وقت این حرف رو نزنین !
برای طرز و طریقه ی تفکرتون متاسفم !

زن قهر میکنه خودش برمیگرده ؟! به فرض حرف شما درست  ، ولی این زن هیچ وقت اون ادم قبل از قهر کردنش نخواهد بود .
مشکل اینجاست که هم جنس های من جای اینکه موقع بحث و دعوا به جای رفتن و ترک کردن خونه شما هارو به بیرون از خونه  هدایت نکردن !🤭

مطمئن باش ما خانوما انقدر باهوش هستیم که یه راهی برای جبران این خبر پیدا کنیم 😄 امیدوار نباشید

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اقای محترم اگه قهر کنه و ناراحت بشه و این اتفاق چند باز بیفته اینا تبدیل به کوله بازی از درد میشن و ...

میدونم ولی خیلیا هستن الان تقی ب توقی بخوره فورا مهریه شونو میذارن اجرا خودتون ک از من بیشتر میدونین

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
واقعا متاسفم که مهریه رو ابزار قهر و برگشت خود خانم در نظر دارین😐 هیچ ربطی به این چیزا نداره... زند ...

دیدم ک میگم خانم محترم...طرف بخاطر ۵تا سکه زندانه بخدا بعد زنش رفتع شمال مسافرت بهترین قانونیه ک گذاشتن

اتفاقا آخرین خواستگارم گفت ۱۴ ببشتر نمیزنم  انداختیمش بیرون  مثل ... پشیمون شد  او ...

خواهر گلم شما دارین ۱۰۰۰۰تا بنویسین ولی زحمت ۱۴تا ب بالاشو باید بکشین چون مالیات داره

خیلی خوشحال شدی اره؟! 🤣🤣

اره والا 😂اخه بعضیا مهریه ب سال میلادی میخان بخدا...بخدا مادرم ۴۰هزار مهریشه باید تو زندگی عشق و احترام باشع 

مهریه هیچوقت ضامن خوشبختی نبوده و نیست  ولی یه پشتوانه واسه خانومیه که شوهر الدنگش بهش خیانت م ...

حرفتون درسته خانم ولی الان خیلیا هستن ازدواج شده بیزنسشون