2777
2789
عنوان

گفت بوس میخوای؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 15239 بازدید | 422 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم یه بار با پسر عموش رفتن یه سفر هتلی که رفتن اتاقاش پر بود یه اتاق با تخت دو نفره دادن بهشون 

میگه شب تو خواب پسر عموم بغل کردم فکر کردم تویی😂😂 پسر عموهه از اون موقع ابرو براش نذاشت همه جا میگه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خخخ اینجا فقط باید از مرگ و میر بگی تا بقیه خوششون بیاد شوهرت رو ببین تو رو خدا اخه مرد این چی بود ...

😂😂😂😂😂

شفت شد یه لحظه 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
چه با مزه. یادم باشه منم کتلت درست کنم هود رو نزنم😁😁😁😁

واسه این کار بوس باید زیاد رد و بدل شه تو خونه 

بوس بوسیش کن 😂 

ما بوس صبح بوس شب بخیر بوس خسته نباشی همه اینا رو داریم 😂😂😂😂😂

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

وای🤣🤣🤣

پایدار باشید😍🥹😂

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه