2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما انجام دادیش؟

من انجام دادم بگو چی میخوای بدونی. کاربر نورتیام درست گفت دیگه چی؟

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
چند نفر توی اتاق بودن انجام دادی؟؟😖

دکتر که خودش تزریقو انجام میداد و دستیارشم گاهی میومد و میرفت.

یه چیزی به واژنت وصل میکنن که از طریق اون ماده حاحبو داخل رحمت تزریق کنن. بعد از هر بار که ماده حاجبو تزریق میکردن میرفتن بیرون و عکس میگرفتن.

واسه من چند مرحله شد چون سال قبلش باداری خارج رحمی داشتم و چسبندگی داشتم.

یه بار رحمم باز شد. یه بار لوله ی تخمدان راستم و برای تخمدان چپم باز هم تزریق کرد که اون دیگه باز نشد

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

یه نوار بهداشتی با خودت ببر که بعدش استفاده کنی. چون یه مقدار بعدش ترشح داری. حتی ترشح خون آلود. نترسی. طبیعیه. 

همراه هم احتیاج نداری چون بعدش سرحالی و اگه بعد از اون دردی پیش بیاد بعد از چند ساعته. 

درد موقع تزریق هم واسه همه یه جور نیست. 

بعضیا اصلا درد ندارن

درد من خیلی زیاد بود چون هم چسبندگی داشتم و لولم باز نشد. اما اونم یه دردی در حد ۵ ثانیه در هر تزریق  بود.

شدت دردش زیاد بود اما سریع میگذشت