بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون روز بتام ۱۰۰و خورده ایی اومد پایین کمر درذم قطع شد خونریزی گرفتم حالت تهوعم همون روز قطع شذ شب قبلش نزدیک ۲۴ساعت تب و لرز کردم بعدم رفتم دکتر گف امروز روز سقطت بود😞💔
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
همون روز بتام ۱۰۰و خورده ایی اومد پایین کمر درذم قطع شد خونریزی گرفتم حالت تهوعم همون روز قطع شذ شب ...
راستی من چهاردهم سقط کردم دو روزی میشه خونریزیم قطع شد اما هنوزم لکه و ترشح دارم
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
منم ۱۶ ام سقط کردم پس چرا مال من هنوز خونریزیم زیاده😭
من ۵هفته بودم خب زودتر حتما تموم شد البته هنورم لکه میشم شما چند هفته بودی