2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سز

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

بستگی به بدنت داره

اگه اهل ورزش و تحرک هستی طبیعی ولی اگه اهلش نیستی و اینکه تحمل درد بیش از حد نداری سزارین

هرکدوم یه سری مزایا و معایب داره🤷🏻‍♀️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

من دوتا طبیعی داشتم...ب درد و اذیت شدن قبل و بعد زایمان کار ندارم..هردوتا سختی خودشو داره..

اما فقط از ی نظر سزارین تایید میکنم ک بچه ب موقع برمیدارن و بچه اذیت نمیشه و اکسیژن ب مغز ب موقع میرسه...

در زایمان طبیعی 5دقیقه بچه دیر تر بدنیا بیاد بچه اکسیژن ب مغزش نمیرسه و بچه ی عمر مشکل دار میشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من اهل ورزش هستم .. ولی اصلا تحمل درد ندارم 

خب بنظرم سزارین کن

چون طبیعی دردش واقعا زیاده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
من دوتا طبیعی داشتم...ب درد و اذیت شدن قبل و بعد زایمان کار ندارم..هردوتا سختی خودشو داره.. اما فقط ...

همینو دیشب به همسرم گفتم واقعا سخته

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...