2777
2789
عنوان

واکسن۱۸ماهگی

112 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ببخشید من دیروز به بچه هام واکسن ۱۸ماهگی‌زدم ولی تب نکردن کسی تجربه اینو داشته ؟؟

مثلا چندروز بعدش تب کنه؟؟

من خیلی نگرانم .

ممنون میشم   جواب بدید اگ‌ تجریه تب نکردن تو‌این واکسنو داشتید🙏🙏🙏.

مامان دوقلوها🦋

خداروشکر که راحت بوده براشون. فکر نکنم دیگه تب کنن

معمولا همون دوروز اول تب دارن. بچه اولم فقط شب اول دوساعت تب داشت که باپاشویه و استامینوفن رفع شد.. ولی بچه دومم دوروز اول تب داشت

خدا،،، تورو خدا🙂

هر دو‌بچمو یادمه عصر روزیکه واکسن زدن دردشون شروع شد و از شبش تب کردن تا دو روز... ایشالا که برای بچه های شما راحت باشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر که راحت بوده براشون. فکر نکنم دیگه تب کنن معمولا همون دوروز اول تب دارن. بچه اولم فقط ش ...

همین جز واکسن یک سالگی توهمه واکسن ها تب داشتن برام جای تعجب دار تب نکردن میگم نکن بعد تب کنن

مامان دوقلوها🦋
هر دو‌بچمو یادمه عصر روزیکه واکسن زدن دردشون شروع شد و از شبش تب کردن تا دو روز... ایشالا که برای بچ ...

امکان دار مثلا امشب تب کنن؟؟اخ توهمه واکسن ها جز یک سالگی تب داشتن

مامان دوقلوها🦋
امکان دار مثلا امشب تب کنن؟؟اخ توهمه واکسن ها جز یک سالگی تب داشتن

شاید . امکانش هست

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من یادمه واکسن۱۸ماهگی دخترمو که زدم همه میگفتن سنگینه درد داره اذیت میشه و......ولی بهداشت بهم گفت۲ساعت نذار راه بره مام این تایم رو با ماشین فقط دور زدیم توی ماشین خوابش برد تقریبا۳ساعت از واکسنش گذشت خداروشکر هیچ گونه دردی نداشت فقط یه تب جزیی طوری که از همسرم میپرسیدم واقعا واکسن رو براش زدن خودت دیدی تزریق کردن چون خودم نمیرفتم برای واکسناش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
همین جز واکسن یک سالگی توهمه واکسن ها تب داشتن برام جای تعجب دار تب نکردن میگم نکن بعد تب کنن

شاید امشب تب کنن که اصلا نگرانی نداره... پاشویه میکنی.. قطره استامینوفن میدی خوب میشن

خدا،،، تورو خدا🙂
من یادمه واکسن۱۸ماهگی دخترمو که زدم همه میگفتن سنگینه درد داره اذیت میشه و......ولی بهداشت بهم گفت۲س ...

من اصلاااا ننشستن این دوتا همش راا رفتن و بازی کردن😑😑😑بده یعنی

مامان دوقلوها🦋
من اصلاااا ننشستن این دوتا همش راا رفتن و بازی کردن😑😑😑بده یعنی

برای دردش گفت چون معمولا پا درد میگیرن بعد از این واکسن دکتر گفت یکی از عوارضش پا درد نگران نباش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
برای دردش گفت چون معمولا پا درد میگیرن بعد از این واکسن دکتر گفت یکی از عوارضش پا درد نگران نباش

ار اتفاقا راه میرفتن دستشون میزاشتن روپاشون میگفت اوف😂😂😂

مامان دوقلوها🦋