2777
2789
عنوان

قانون جذب

157 بازدید | 15 پست

خانوماا شما چقدر به قانون جذب اعتقاد دارید به اینکه مثلا آدم به هرچی فکر کنه اتفاق میفته چه خوب چه بد؟

یا اگه واستون اتفاق افتاده تعريف میکنید تو مسائل ازدواج و بچه و خانواده شغل و....

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرته.. هیچ وقت نتیجه ندیدم. 

ولی من حس میکنم واقعیه یه چیزی بنظرم تو مایه های اینه که قدیمی ها میگن از هرچی بترسی برسی

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
خیلی اعتقادددد داریم  کلا زندگیمون طبق ارتعاشه وقتیم کل زندگیمون بر طبقشه چیو تعریف کنیم دیگه ...

نه کلا هر تجربه ای که داشتین چه مثبت چه منفی

باورش داشته باشی جواب میده یه نوع خوش بینی و تلقینه

من اکثرا وقتی عمیقا فکر کردم و اون لحظه رو تصور کردم که واقعا اتفاقه افتاده چقد خوشحالم نتیجه گرفتم ولی سخته واقعا حسشو بگیری

خوب که نه ولی از هرچی میترسیدم سرم اومد  خلاصه همه ترسا و بدبختیام جذب میکنن

باید از پول و شهرت و شوهر خوب ترسید تا سرمون بیاد 🥴😁

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

خییییییلی اعتقاد دارم 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

نه هیچی من که از هرچی بدم اومد همون بهم چسبید

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

برا ازدواج چقدر درست بود چقدر به چیزای که فکر میکردید اتفاق افتاده؟ به چیزی که دلتون میخواست مثلا یه شخص رسیدید؟