2777
2789
عنوان

تعویض طلا

96 بازدید | 10 پست

دخترم یه جفت النگو داره که یه مدت دستش کردم دیگه همسرم گفت سنش پایینه بهتره طلا نپوشه. الان همسرم میگه من کلا دیگه نظرم نیس دخترمون طلا بندازه میگه بیا بریم بفروشیم واسه خودت طلا بردارم تا زمانی که بزرگ بشه بهش پس بدی. بنظرتون همین کار کنم یا بزارمشون کنار واسه زمانی که دیگه ان شاالله دخترم بزرگ بشه سایز دستشو بگیرم بکنم دستش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عوض کنی وکلی ضرر،بزار پس انداز بمونه واسه بچت،من از اول گفتم همسر من هیچ طلایی از دخی نمیفروشم یا حتی تعویض نمکنم برای خودش که پس انداز آیندش باشه

الانم کلی خورده طلا داره

درکل هم بزار باشه طلا واسه بچت،بعدا تو یه مجلسی مهمونی بره،بچه ها دیگ داشته باشن،حسرت میخوره

درواقع جفتش فرقی نمیکنه 

ولی

افرین به همسرت که بیشتر داذه بنفع شما قدم برمیداره

ضمنا وزن طلاتو کم نکن

یعنی اگه النگو ۵ گرمه تعویضم میکنی طلای کمتر از ۵ گرم برندار بلکه میتونی بیشتر هم بردار

راستی اگه ارزونتر هم خریده باشی بازم ضرر نمیکنی توی تعویض

درواقع جفتش فرقی نمیکنه  ولی افرین به همسرت که بیشتر داذه بنفع شما قدم برمیداره ضمنا وزن طلا ...

منم دقیقا بخاطر ضرر میکنم خیلی نظرم نیس. فعلا دستمون خالی خالیه چون چند روز پیش هرچی داشتیم طلا خریدیم

منم دقیقا بخاطر ضرر میکنم خیلی نظرم نیس. فعلا دستمون خالی خالیه چون چند روز پیش هرچی داشتیم طلا خرید ...

خب پس چه کاریه 

بذار بامید خدا پول اومد دستتون برو واسه خودت چیزی بخر 

اینم پس انداز بچه میمونه