2789
عنوان

دوست شوهرم

445 بازدید | 12 پست

زنشو طلاق داده بهش خیانت میکرده و دوربین گذاشته تو ماشین زنه و مچشو گرفت .من اصلا نذاشتم با این دوستش در ارتباط باشه فقط گاهی زنگ میزنه به شوهرم و درد دل میکنه حالا ی چیزی این وسط ذهنمو مشغول کرده فقط یک بار منو دید ولی هربار زنگ میزنه شوهرم اولین چیزی ک میپرسه خانومت پیشته یا حتی اگ اون نپرسه شوهرم سری میگ با خانومم ی جوری خلاصه بهش میفهمونه.حتی  یبارم بابت این موضوع باهاش بحثم شد من فک میکنم شوهرم تحت تاثیر حرفای اون قرار گرفته و توی خونمون اون دوربین کوفتیو نصب کرده چقد بنظرتون شکم درسته.اینم بگم موضوع خیانت نیست چون همه چیه زندگیش دست منه 

صفر درصد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی انقدر به شوهرت سخت بگیری نمیاد دیگه حرفاش رو بهت بزنه اونوقت اینجوری میمونی تو شک. 

وقتی دوستشه نمیتونه باهاش قطع رابطه کنه خوبه همراهش باشی تا از همه چیز سردربیاری و مزاحمش نباشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وقتی انقدر به شوهرت سخت بگیری نمیاد دیگه حرفاش رو بهت بزنه اونوقت اینجوری میمونی تو شک.  وقتی ...

عزیزم این تفکر درست نیس اصلا صحبت سخت گرفتن نیس فقط به نظرای هم احترام میزاریم خودشم تمایلی به رفت امد با اون شخص نداره در ضمن بعضی از رفاقتا برای زندگی متاهلی سمه اینو از من به یاد داشته  باشید

شوهر منم وقتی به رفیقش زنگ میزنه اینو میگه، رفیقشم همینطور، چون خودشون حرف زدنی فحش میدن وقتی ما باشیم بهم میرسونن که جلو ما فحش ندن

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

منم معذب میشم جلوی همسرم با دوستام تلفنی حرف بزنم و یه جوری اول خودشونم می پرسن که تنهام یا نه

مخصوصا اونایی که درد دل میکنن

چون برای آروم کردنشون گاهی باید حرفایی بزنم تا اول حالشونو از نظر احساسی خوب کنم... ممکنه اون حرفا بر خلاف باور خودم و منطق باشه و همسرم رو ناراحت کنه یا سو تفاهم پیش بیاد

چون توسخت میگیری ونمیزاری بادوستش درارتباط باشه اونا حساس شدن،وقتی توکنارش باشی دردودل نمیکنن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،