2789
عنوان

پس انداز

184 بازدید | 19 پست

عاقا ماهی ۶۰۰ پول ت جیبی بهم میدن 

بنظرتون ماهی ی سکه ۱۰۰ سوتی نخرم؟! 

درسته هیچی نیست ولی قطره قطره جمع میکنم بالاخره ی جایی بکارم میاد 

بهتر از اینه الکی خرجش کنم 

قطره قطره هم طلا جمع کردم از دوسال پیش الان حدود ۱۳ گرم دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه اعتبار اسنپ پی داری طلا قسطی بخر 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چطوریه دقیقا

برو داخل برنامه ی اسنپ  بزن روی اون که نوشته سرویس اعتباری، ببین بهت تعلق گرفته یا نه، پارسال همین روزا به من 2 میلیون اعتبار داد، الان اعتبارم 15 میلیونه، باهاش هر چی که توی سایت هاشه میتونی بخری، توی چهار قسط پرداخت میکنی 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مرسییی

قربونت 

برا من فعال نبود  جدی جدی ۱۵ میل میدن بهت هرچی بخوای بخری؟!

از اسنپ یه خورده استفاده کنی بهت میدن حتما، ببین من الان فقط 2400 اعتبار دارم بقیه شو استفاده کردم 😁

برو داخل برنامه ی اسنپ  بزن روی اون که نوشته سرویس اعتباری، ببین بهت تعلق گرفته یا نه، پارسال ه ...

بعد طلا بخریم چطور دریافت کنیم

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
بعد طلا بخریم چطور دریافت کنیم

توی خود اسنپ یه سایت هایی رو معرفی کرده، از اون سایت ها میتونی با توجه به اعتبارت خرید کنی، توی سایت سفارش ثبت میکنی برات ارسال میکنن 

اگه جنسی که میخوای بخری از اعتبارت بیشتر باشه، اون مبلغو با قسط اول پرداخت میکنی 

قسط اول رو که بدی  سفارشتو برات ارسال میکنن