2777
2789
عنوان

حسرت عشق

74 بازدید | 10 پست

سلام به همه،

ازتون معذرت میخوام ولی امشب دلم گرفته و اعصابم خورده چون امروز جایی بودم و دیدم یه خانمی انگار از من خوشش اومده بود، اولش اومد کنارم نشست من زیر چشمی حواسم بود که سرشو کج کرده منو نگاه میکنه بعد چند دقیقه اومد روبروم نشست و هی مرتب بهم نگاه میکرد یه لحظه باهاش چشم تو چشم شدم زیر لب گفت چه عجب!

ولی خب از اونجایی که شرایط مالیم مساعد نیست و آیندم مبهمه امکان آشنایی برام فراهم نشد و بعد چند دقیقه مثل یه موجود بیشعور سرمو انداختم پایین رفتم. برا همین الان اعصابم خورده که اون چه فکری پیش خودش میکنه نکنه ناخواسته دلشو شکسته باشم؟! کاش میموندم بهش توضیح میدادم ولی حیف زمان به عقب برنمیگرده😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب .... دیر نشده  یعنی  یکم توضیح پیچیده ای داره  اگه مشکل حقوق تون می تونید تغییر ...

حقوقم بد نیست ولی هر چقدرم حقوق خوبی داشته باشی دیگه خونه نمیتونی بخری من که ماشینم حتی ندارم

حقوقم بد نیست ولی هر چقدرم حقوق خوبی داشته باشی دیگه خونه نمیتونی بخری من که ماشینم حتی ندارم

درسته . اما بالاخره از یه جا باید شروع کرد مثلا حتما نباید که طرف تو تهران خونه بگیره یه مدت تو خونه ی ۶۰ ۷۰ متری تو مثلا کرج شهریار و ... سر کنه تا بتونه ارتقا بده 

درسته . اما بالاخره از یه جا باید شروع کرد مثلا حتما نباید که طرف تو تهران خونه بگیره یه مدت تو خونه ...

بله حق با شماست ولی نمیتونم بدبختی یه دختر رو هر چقدر کم ببینم مخصوصاً که من باعثش باشم