2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی بگم...شما از من تعجب میکنی من از شما😁

😂من تا ۱۷ سالگی همین بودم.یخ.الان طوری نیاز به محبت دارم که حد نداره.انگار عوض شدم.حتی حس میکنم مامانم هم فهمیده اما به روم نمیاره چون میدونه هیچوقت نمیرم سمت دوست پسر و..

😂من تا ۱۷ سالگی همین بودم.یخ.الان طوری نیاز به محبت دارم که حد نداره.انگار عوض شدم.حتی حس میکنم مام ...

نیاز به محبتو همه داریم..ولی من خودم بیشتر وقتا خصوصا شبا از اینکه تنهام خیییلی راضیم...یعنی یه کیفی میکنماااا..حس میکنم خیییلی خوشبختم🤦‍♀️😁

😂من تا ۱۷ سالگی همین بودم.یخ.الان طوری نیاز به محبت دارم که حد نداره.انگار عوض شدم.حتی حس میکنم مام ...

وای دقیقا منی....

مامان منم فهمیده ولی گاهی شوخی میکنیم از نوه و ....

یبارم گفت معلومه تو کفی  

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
وای دقیقا منی.... مامان منم فهمیده ولی گاهی شوخی میکنیم از نوه و .... یبارم گفت معلومه تو کفی &nbs ...

ماهم😂😂😂 مامان منم انگار نوه میخواد خیلی😐

یا اینکه یبار واضح میگفت فلانی(دوستش) گفت دیشب دامادم خونمون بود اینجا خوابید(دخترش عقده)گفتم لابد تا صبحم بیدار بودن گفت چیه دلت خواست؟😐😂😂

ماهم😂😂😂 مامان منم انگار نوه میخواد خیلی😐 یا اینکه یبار واضح میگفت فلانی(دوستش) گفت دیشب دامادم ...

مامانم میگه بچه هاتو کی میای ببری....تو نقش خونه مامان بزرگ رفته....خودم تک بچم مامانم میگه تا وسع مالیت میکشه بیار....یدونه ظلمه....

بهم میگه پسر خوب اشنا شدی ازدواج کن....طولش نده اذیت میشی  

به امید روز های بهتر ادامه میدم....