2789
عنوان

هیق

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 30 پست
واسه هر کسی بذاری دور برش میداره دختر پسرم نداره من پسرم واسه یه دختر گذاشتم دریفت باز شد خیلی دو ...

شاید جوری که فکر میکنی نیس

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بگیرمش؟؟؟ پارسال میگفت تابستون تابستون حتما عقدمون بیوفته نزدیک شب یلدا بهارش ازدواج کرد😂

فدا سرت

بی خیال اکس 

پیش ب روی نکس😃

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید جوری که فکر میکنی نیس

دختره وقتی من بهش گفتم دوستش دارم داشت از افسردگی و تنهایی دق میکرد

دوستش داشتم گفتم بذار کاری کنم حس زنده بودن بهش دست بده

کاری کردم به چهرش افتخار کنه نه پنهانش کنه و هی ماسک بزنه

میدونی اخرش بهم چی گفت

گفت تو لایق من نیستی

کی گفت

همونی که من ادمش کردم پس ببخشید که اینو میگم

ولی دقیقا همونطوره که فکر میکنم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
دختره وقتی من بهش گفتم دوستش دارم داشت از افسردگی و تنهایی دق میکرد دوستش داشتم گفتم بذار کاری کنم ...

متاسفم:(

کارما جوابشو میده 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

فدا سرت بی خیال اکس  پیش ب روی نکس😃

من ادمش نیستم

یبار عاشق شدم میمونم پاشم

اهل رابطه الکی نیستم

از اون موقع هم که رفته یه روز بد ندیدم😂

دختره وقتی من بهش گفتم دوستش دارم داشت از افسردگی و تنهایی دق میکرد دوستش داشتم گفتم بذار کاری کنم ...

خاک بر سر آدمای بی لیاقت و نامرد 

یه مدت میان همه ی حال خوبتو مثه جاروبرقی میکشن تو خودشون و حال بدشون را تزریق میکنن به طرف مقابل و میرن 

من ادمش نیستم یبار عاشق شدم میمونم پاشم اهل رابطه الکی نیستم از اون موقع هم که رفته یه روز بد ندی ...

پس فدا سرت

توام برو ازدواح کن بابا

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
 پس فدا سرت توام برو ازدواح کن بابا

بخدا نیازی نیس😅 اینقدر اینطور راحت ترم

ازدواج هم اینقدر سخته و دنگ و فنگ داره

سودم که

واقعا ندیدم

بخدا نیازی نیس😅 اینقدر اینطور راحت ترم ازدواج هم اینقدر سخته و دنگ و فنگ داره سودم که واقعا ندید ...

کی از وقتی ک اسیب دیدی گذشته؟

یک سال پیش

مث همیم.

درست میشه بخاطر ضریه اس

ولی خوبه ک لاشی نشدی:)

البته من ضربه های متداوم پشت سر هم خوردم  ک تغییرم داد

مث همیم. درست میشه بخاطر ضریه اس ولی خوبه ک لاشی نشدی:) البته من ضربه های متداوم پشت سر هم خوردم ...

امیدوارم درست نشه چون واقعا اینطور از زندگیم بیشتر لذت میبرم

منم ضربه ها خوردم و همشون از یه نفر بود

امیدوارم درست نشه چون واقعا اینطور از زندگیم بیشتر لذت میبرم منم ضربه ها خوردم و همشون از یه نفر بو ...

خیلیم عالی👌 موفق باشی

منم بدترین ضریه هامو از یه نفر دیدم

ولی بقیه هم زدن

امیدوارم درست نشه چون واقعا اینطور از زندگیم بیشتر لذت میبرم منم ضربه ها خوردم و همشون از یه نفر بو ...

خواستی درد و دل کنی درخواست بده پی وی من هست دوستم🌸🙇

خواستی درد و دل کنی درخواست بده پی وی من هست دوستم🌸🙇

مرسی😊🫶

مزاحم نمیشم کلا

چند وقتی میشه که روحی خوب شدم پس در مورد گذشته حرف نزنم بهتره

ولی بازم مرسی بابت مهربونیت