نه. ولی خیلی دربارش شنیدم. خیلی ها تو همین سایت نتیجه گرفته بودند. بعضی ها هم سی دی هاش رو نخریده بودند از طریق دنبال کردن ایمیل هاشون به نتیجه مورد نظر رسیده بودند.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
راستش من استفاده نکردم. اما اگه خیلی اضافه وزن بالایی نداری پیشنهاد می کنم از طریق ایمیل ها پیش بری. یادمه یکی از طریق همین ایمیل 12 کیلو کم کرده بود. در ضمن سی دی هاش رو باید هر روز گوش کنی و سه ساعت در هر روز وقت میطلبه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض