2821
2789
عنوان

وسواس فکری

426 بازدید | 32 پست

از کلمه سوختن و جزغاله شدن یا مثلا مربوط به مرگ مثل جنازه وحشت دارم همش میگم نکنه اتفاق بدی بیوفته این کلمه رو گفتم !زدم تو اینترنت جزغاله شدن دیدم حالم خیلی بده داعم ذهنم میگه یه اتفاقی میوفته نکنه خدایی نکرده کسی بسوزه 😭

کیا راحت کلمه هارو ب زبون میارن؟تورو خدا بیاین بگید چجوری آخه ؟

دارو میخورم روانشناسم ۷ سال تحت درمانم خوب نمیشم بدترم شدم 

سلام اگر یادتون باشه قبلا هم در جواب بهتون گفته بودم نترس از هیچی نترس و اینا فقط یک فکر هستش که هییییچ اثری ندارن تا الان چی شده ؟این همه فکر میاد اتفاقی افتاده ؟نه فقط فکر هستش ،شنیدم یک کتاب هست تو اینترنت، داداش رضا با عنوان دقت دق ات میدهد اونو بخون ،بخدا سخت نیست فقط کافیه اراده قوی داشته باشی و یا علی بگی بابا اینا فقط فکره نه اثری داره و هیچ اتفاقی نمیوفته شما حاکمیت خداوند بر جهان هستی رو مدنظر داشته باش خداوند خودش همه چی رو تحت نظر داره مگه میشه نعوذ به الله یک فکر اثرگذار باشه پس قدرت خداوند چی ؟خیالت تخت بقران این  افکار اثری ندارن و خداوند تمام مقدرات رو مینویسه شما دعا کن از خود خدا و اهل بیت بخواه خودت و خونواده ات رو حفظ میکنه ،ریشه این افکار شما از ترس هستش پس ترسو بودن رو بزار کنار و زندگی راحتی داشته باش 

سلام اگر یادتون باشه قبلا هم در جواب بهتون گفته بودم نترس از هیچی نترس و اینا فقط یک فکر هستش که هیی ...

سلام مرسی از شما بابت راهنمایی 

منم دوس ندارم اینجوری باشم بخدا تمام تلاشمو تو ایم چند سال کردم اما بدتر میشم ب نظر شما همین کلمه جزغاله که گفتم تاثیری تو اتفاقات نداره ؟شما نمیترسی از این کلمات ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام مرسی از شما بابت راهنمایی  منم دوس ندارم اینجوری باشم بخدا تمام تلاشمو تو ایم چند سال کرد ...

قطعا قطعا نداره نعوذ به الله اگه بگیم تاثیر داره یعنی شرک به خدا ،من نمیترسم و میگم جزغاله بشم ،یعنی چی حالا ؟من به حاکمیت مطلق خدای بزرگ ایمان دارم پس هیچ کلمه و حرفی اثری نداره توی تقدیر من و از خداوند برای همه ما سلامتی و تندرستی میخوام ،خواهرم نگاه کن شما فقط ترس داری همین بقران قسم خوردم که این کلمات و افکار تاثیری نداره شیطون میخواد زندگیتون رو خراب کنه یادتونه گفتم نترس از هیچی یادته گفتم شهدا رو ببین از هیچی نمیترسن ،اصلا مگه مرگ چیه مگه اهل بیت و پیامبر به اون عظمت فوت و شهید نشدن ؟خوب عند الله یرزقون ،پیش خدا در جوار خدای رحمان به زندگی ابدی ادامه میدن، به نظرم شما دیگه نترس بگو راضی هستم به رضای خدا و تا وقتی خدا به من فرصت زندگی داده منم به بهترین شکل استفاده می کنم و زندگی میکنم ،نماز و دعا سروقت فراموش نشه روحت و خودت و خانواده ات رو بسپار به خدا بگو هرچه بادا باد ،از ته قلبت دیگه نترس نگاه کن چقدر ادم هست روی کره زمین اگه قراره هرکی با یه فکر اتفاقی براش بیوفته پس الان نسل آدم منقرض میشد منطقی فکر کن ؟شما به خاطر اینکه اتفاقی براتون نیوفته از الان زندگی رو برای خودتون زهر مار کردین و هیچ استفاده ای نمیبرین ،اینو قاطعانه میگم مرگ و زندگی دست خداست و نه هیچ فکر و حرف دیگه ،حالا خدا به انسان عقل داده گفته احتیاط کن تو بعضی موارد مثلا یکی با سرعت ۲۰۰ کیلومتر تو جاده کوهستانی رانندگی کنه خوب قطعا براش خطر ایجاد میشه آره منطق و عقل میگه باید سرعت مطمئنه رو رعایت کنه ولی کدوم منطق و عقل و شرعی میگه افکار و صحبت ها اثر میزارن ؟اگه اینطور بود الان نسل انسان منقرض شده بود ،مواظب خودت و خونواده ات باش و بهشون رسیدگی کن  و این افکار رو بزار کنار نزار شیطون اینطور اذیتت کنه، چند باری تمرین کنی دیگه نمیترسی چون واقعا چنین چیزی وجود نداره و شرک به پروردگار هستش البته اینو بگم این افکار وسواسی بیماری هستش و مطمئن باش خود خودت میتونی راحت راحت بزاریشون کنار اگر هم لازم میدونی روانپزشک و روانشناس خوب پیدا کن مراجعه کن ولی این حرفایی که بالا گفتمو یادت نره فقط نترس همین ، همه امور و مقدرات به دست خالق انسان هستش و نه هیچ چیز دیگه اونه که اگه نخواد برگی از درخت نمیوفته ، در قران امده که هرکس همه وجود خود را به سمت خدا کند و نیکوکار باشد بی تردید به ریسمان محکمی چنگ زده است و بی تردید سرانجام و عاقبت همه امور  فقط به سمت خداست این آیه داره میگه تمام مقدرات عالم فقط و فقط به دست خداوند است و ایات بسیار دیگری هم داریم پس خیالت راحت راحت ،من چه جور بگم خود خدا تو قران داره میگه همه چی دست منه صراحتا داره میگه ،هزاران پیامبر و اهل بیت دارن میگن باز شما میگی کلمات اثر داره ! افکار اثر داره ! اخه این چه حرفیه چه اثری ؟هیییبچ اثری نداره والسلام 

قطعا قطعا نداره نعوذ به الله اگه بگیم تاثیر داره یعنی شرک به خدا ،من نمیترسم و میگم جزغاله بشم ،یعنی ...

من میدونم اینایی که شما میگید و تلاشمو میکنم اما مغزم خیلی قدرتمند شده اصلا نمیشه بهش غلبه کرد یه جوری داره عذابم میده میگم خودمو نابود کنم راحت شم دیگ به ته خط رسیدم هر روز و هر لحظه وسواسهای ذهنم داره شکنجه میکنه منو خسته شدم بخدا بریدم !منم میدونم شما چی میخوای بگی کاملا درک میکنم اما دست خودم نیست چندین سال میخوام رها کنم هر روز بدتر و بدتر میشه 

مرسی ازت اینارو گفتی حتما بی تاثیر نخواهد بود

ببین منم این ببماری رو دارم ولی میگه مثلا تو فلان کارو می کنی این معنی رو به خدا می ده من میگه باشه بده من گناهکارم یکمم عذاب وجدان گرفتم ولی بعدش عوضش حالم بهنر شد ببین آخه خدا با یه کلمه گفتن تو بنده هاشو می سو زونه نه یا به اون موضوع بیخیال باش یا بزار بسوزه بزار اون اتفاقه بیفته 

ببین منم این ببماری رو دارم ولی میگه مثلا تو فلان کارو می کنی این معنی رو به خدا می ده من میگه باشه ...

وای توروخدا نگو😭این حرفو نزن حالم بدتر میشه اخه چرا یکی بسوزه یا جزغاله شه 

خدایا سرم داره میترکه انقد فشار آوردم بهش 😭

برات دعا میکنم از ته دلم

چون فقط ادمای وسواسی همو درک میکنن

چیزی از دنیای واقعی نمیفهمیم همش تو ذهنمون با برده بودن زندگی میکنیم

هر بار برا خودم دعا میکنم برا توام حتما دعا میکنم(:

نمیدونی اصن زندگی بدون وسواس چجورههههه انقد راحته انقد کارا راحت پیش میره فکرت راحته ارامش داری(:

برات دعا میکنم از ته دلم چون فقط ادمای وسواسی همو درک میکنن چیزی از دنیای واقعی نمیفهمیم همش تو ذه ...

مرسی عزیزم حتما دعام گن

من هنوز از زندگیم لذت نبردم هر ثانیه با وسواسهام درگیرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز