2821
2789
عنوان

وسواس فکری

44 بازدید | 5 پست

از کلمه سوختن و جزغاله شدن یا مثلا مربوط به مرگ مثل جنازه وحشت دارم همش میگم نکنه اتفاق بدی بیوفته این کلمه رو گفتم !زدم تو اینترنت جزغاله شدن دیدم حالم خیلی بده داعم ذهنم میگه یه اتفاقی میوفته نکنه خدایی نکرده کسی بسوزه 😭

کیا راحت کلمه هارو ب زبون میارن؟تورو خدا بیاین بگید چجوری آخه ؟

دارو میخورم روانشناسم ۷ سال تحت درمانم خوب نمیشم بدترم شدم 

ببین من ۱۷ سالمه تقریبا چندماهی میشد وسواس فکری داشتم درباره حق الناس خیلیییییی زیاد بوداا

مثال میزنم بفهمی چقد زیاد بود من با ی آقا پسری آشنا شدم برا ازدواج یکسال باهاش بودم ، این چند وقت بحثمون شد حالا شایدم خودم مقصر بودما ولی دیگه تموم شد همچی تو دوران دوستیمون این چند وقت آخر ی دختره ای بود ب گفته اون آقا از خواستگار یا نامزد یا دوست پسر نمیدونم چی بگم😂 خوشش میومد ، بعد ک تصمیم گرفتیم ازدواج نکنیم بهش گفتم از اول حس خوبی ب اون دختره نداشتم من اینو گفتم بعدش کلی عذاب وجدان گرفتم ک نکنه دلش با اون دختره بوده بعد با حرف من ازش سرد بشه در حد ینی..

ولی خب چند روزه خیلی بهتر شدم هن بلغم دارم گرمیجات میخورم هم ویتامین دی بدنم کم بود دکتر برام قرص نوشت خوردم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2823
2791
2779
2792