2821
2789
عنوان

خواستگار

272 بازدید | 15 پست

اگه من خودم اهل نماز و روزه باشم و خواستگارم نباشه اما در کلیات اعتقادی شبیه بهم باشیم فقط اون دید متفاوت تری نسبت به جزییات احکام داشته باشه 

غیر از بحث نماز و روزه چه چالش هایی ممکنه برامون پیش بیاد؟ 

من خیلی برام خط قرمز نیست که اگه طرفم نماز بخونه پس وای میره جهنم و این حرفا! ولی بازم نگرانم که چه وقتای دیگه ای سر چه مسائلی ممکنه به اختلاف بخوریم؟ 

فکر نکنم مشکلی باشه تو این موضوع

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

ب نظر من تا زمانی که یکیتون فکر نکنه عقل کل تره مشکلی پیش نمیاد

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در باره پوشش  طرز صحبت کردن  مهمانی رفتن یا مهمان امدن در شب های شهادت

مسئله ای نداشتیم خیلی، اینطور که متوجه شدم حرمت نکه میذاره و ادم لجبازی نیست

ازش پرسیدم تو مراسم های مذهبی مثل احیا و اینا هم حاضری همراهی کنی گفت اره

با خودش فک نکنم مشکلی پیش بیاد ولی با خانوادش پیش میاد اونم حله با سیاست رفتار کردن من خودم معمولی هستم خانواده همسرم مذهبی و متعصب باهاشون خوبم ولی کم رفت و آمد میکنم وقتی هم میرم طرفشون بحث نمیکنم 

خانواده اش مثل خودمون هستن تقریبا، خودش زیاد نه 

ببینین میتونین باهاش کنار بیاین یا نه از اول بپرسین نظرش در مورد حجاب چیه وچی رو حجاب میدونه نظرش در مورد آرایش و نظرش در مورد پوشش در مهمانی و این چیزا دیدین میتونین کنار بیاین یا علی مثلا من همسرم میگفت حجاب برام مهمه پرسیدم چی حجاب گفت مانتو بدن نما نباشه دیدم شبیه پوشش خودمه 

ببینین میتونین باهاش کنار بیاین یا نه از اول بپرسین نظرش در مورد حجاب چیه وچی رو حجاب میدونه نظرش در ...

نه عزیزم یکم منظورمنو بد متوجه شدی، من خودم معتقدم و با حجابم، اون یکم راحت تر میگیره دین رو

مثلا اون براش خیلی فرقی نداره حجاب من، اهل نماز وروزه نیست و ...

پس من فکر کردم اون مذهبیه شما معمولی

اگه با حجاب و اعتقادات شما مشکلی نداره پس حله ولی در مورد ماه رمضون و اینا ازش بپرسین بعدا مثه دوستم که شوهرش بدش میاد این روزه بگیره نباشه بعد بازم باید با سیاست باشین ممکنه اون حرفی بزنه یا کاری کنه که با اعتقاد شما جور نباشه آیا میتونید کنار بیاین اگه تو خودتون میبینین که میتونین ‌کنار بیاین یا علی

به نظر من مسئله مهمی رو دارین نادیده میگیرین که پس از ازدواج تازه میتونه چالشی بشه 

درسته نماز و روزه مسئله شخصی یک فرده ولی انجام دادن یا ندادنش روی مسائل روزمره شما هم تاثیر داره 

یک مثالی که همین امسال همینجا دیدم خانمی مقید به روزه بود همسرشون نه و در طی روز ازشون درخواست رابطه داشت 

یا کسی در همین سایت هر وقت سراغ ادعیه میرفته همسرشون بی حرمتی میکرده به افرادی که ایشون قبول داشته 

این مسائل در زمان خواستگاری کم خودشو نشون میده و ممکنه اول زندگی همه چیز روی تفاهم پیش بره بعد از ازدواج بیشتر بروز و نمود داره

به نظر من مسئله مهمی رو دارین نادیده میگیرین که پس از ازدواج تازه میتونه چالشی بشه  درسته نماز ...

خب فکر نمیکنید این قضیه بیشتر به شعور دو طرف بستگی داره نه صرفا دین و ایمانشون؟ 

پس درک متقابل و پذیرفتن تقاوت ها چی؟ به نظرم شوهری که موقع رپزه داری همسرش ازش رابطه میخواد عیبش بی اعتقادیش نیست، عیبش بی درک و شعور بودنشه و تو خیلی موارد دیگه غیر از مسائل دینی خودشو نشون میده 

خب فکر نمیکنید این قضیه بیشتر به شعور دو طرف بستگی داره نه صرفا دین و ایمانشون؟  پس درک متقابل ...

اون که بله ولی چون در مورد چالش های احتمالی پرسیده بودین خواستن نمونه هایی که دیدم بگم 

درک متقابل و تفاوت پذیرفتن تفاوت ها ،اگر فقط شعاری نباشه میشه زندگی کرد این موردی که تو خواستگاری میشه وعده داد باید دید در زندگی بهش عمل میشه یا نه 

که این شناخت بیشتر از مرحله خواستگاری رو میطلبه و روحیه ریسک پذیر بودن رو

2824
2823
2791
2779
2792