2777
2789
عنوان

این یعنی مردونگی؟؟؟

544 بازدید | 38 پست

امروز بعد از چند روز افسردگی از خونه زدم بیرون 

درست از رو به روی مغازه ی کسی ک دوسش داشتم رد میشدم ک دیدم (مغازش ی جوریه ک هم اینطرف خیابونه هم  شاگردش وایستاذع بود یهو یکس از مشتریا(خدا ازش نگذره) یهو ی پس گردنی زد به این بچه صدای بدی داد 

یهوییی این بچه ی جوریی گفت عموو محمددد طبیعیه ک تو دلم قند اب شد؟! 

جوری صدا زد ک  ادم باباشو اینجور صدا نمیزنه برای کمک:) 

اونم حال اون مشتریث گرفت:)(اکثر شاگرداش یتیمن هم کار یادشون میده هم کمک مالی میکنه بهشون) 

تو ک انقدر مردی تو انقدر با معرفتی تو انقدز خدا شناسی چرا در حق من اینجور کردی؟؟ 

چرا لهم کرد چرا از روم رد شد؟؟ چرا اذیتم کرد؟ چرا؟؟؟ 

یکی بخاطر خدا بگه چرا؟ 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از خدا می خوام هر چی که به صلاحته اتفاق بی افته واست

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

از اول دوست داشت؟

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
نمی دونم چیجوری آرومت کنم :) ولی  به چیزی که تموم شده به گذشته فکر نکن

فقط الان بغل اون ارومم میکنه همون بغلی ک هیچوقت تجربش نکردم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆