2821
2789
عنوان

وگنر

743 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من 8ساله بیماری وگنر دارم

اولش خیلی برام سخت بود ولی الان باهم کنار اومدیم

گقتم این تاپیک رو بزنم کسی سوالی داشت در زمینه این بیماری من راهنماییش کنم

چون خودم اول که فهمیدم درگیرش شدم خیلی ترسیده بودم بخاطر چیزایی که توی اینترنت ازش میخوندم

خواستم کمکی کرده باشم ❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشین

حدود یه هفتس که من مشکوکم به بیماری وگنر و همه چی به هم ریخته.

آدما برای بیست سال بعدشون برنامه می‌ریزن و یهو بوممم.... یه طوفان مهیب همه چی رو زیر و زبر می‌کنه.

زمین زیر پات از دریا هم نامطمئن تر میشه.

براتون در خواست دوستی ارسال کردم. اگه وقت و حوصله داشتین ممنون میشم از تحربیاتت‌تون بهم بگین.

سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشینحدود یه هفتس که من مشکوکم به بیماری وگنر و هم ...

درسته بیماری خطرناکیه ولی الان ده ساله که درگیر این بیماری ام باهاش کنار اومدم و درسته در باطن بدنم درگیرشه ولی در ظاهر زندگیم مشکل خاص و عجیبی ندارم در حدی که فقط خانوادم د جریان بیماریم هستن

اگه تحت نظر دکترخوب و کاربلد باشید بیماری کنترل میشه و میتونید رندگی عادی داشته باشید

سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشینحدود یه هفتس که من مشکوکم به بیماری وگنر و هم ...

من بیمارستان بستری شدم ازم ازمایش گرفتن بعد 4صبح یکی از رزیدنت ها اومد بهم گفت بیماری وگنر داری اون موقع دنیا روسرم خراب شد ولی الان بهش فکر میکنم خندم میگیره از کار اون ادم دیوونه که انگار خبر خوش بوده ساعت 4صبح بدو بدو اومد گفت

هرسوالی دارین همینجا بپرسین عزیزم

سلام

امیدوارم هر جا هستین حالتون خوب باشه و درد ازتون به دور باشه.

ممنون که پاسخ دادین.

من تازه ۳ ماه برام تشخیص وگنر دادن 

میخواستم درباره داروهای مصرفی الان شما بپرسم که چه داروهایی مصرف میکنین و شروع بیماری چه داروهایی بوده؟

این که شما هم ریتوکسی مب استفاده کردین؟

و

این که راحت به زندگی عادی برگشتین؟

من میخوام برم دانشگاه و سرکار یکم میترسم.

من بیمارستان بستری شدم ازم ازمایش گرفتن بعد 4صبح یکی از رزیدنت ها اومد بهم گفت بیماری وگنر داری اون ...

من فکر میکنم چون بیماری نادری هست شاید خیلی از رزیدنت ها نبیننش و باهاش برخورد نداشته باشن و فقط به صورت تئوری باهاش برخورد دارن شاید واسه همین تا دیدن سریع اومدن گزارش دادن 😅

منم که بیمارستان بستری بودم رزیدنت تمام علائم و حتی تاریخ شروع بیماری من حفظ کرده بود

سلامامیدوارم هر جا هستین حالتون خوب باشه و درد ازتون به دور باشه.ممنون که پاسخ دادین.من تازه ۳ ماه ب ...

مرسی عزیزم من الان باردارم روزی یه ازارام 50میخکرم و یه نصف پردنیزولون 5

بخاطر بارداری دکتر کوتریموکسازول و اتروواستاتین رو قطع کرده،ریتوکسی دوسال پیش بیماریم فعال شده بود دوبار تزریق کردم،