2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار میاین یه لحظه

167 بازدید | 20 پست

سلام به همگی من ۳ روز دیگه باید پریود بشم امشب تست زدم بعد افطار یه هاله بعد یکساعت رفتم چک کردم دیدم به نظرتون هاله خشک شده واقعیه؟یا منفی هست الکی دلخوش کردم😭🥺توروخدا دعا کنید باشه😭

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ مثبت و منفی  که خیلی قشنگ مثبته

برو داروخونه یکی دیگه بخر بزن اگر مثبت بود برو از بده صب😍

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
بنظرم مثبته

یعنی میشه مثبت باشه آخه یکساعت بعد که رفتم دیدم اینجور بود یعنی واقعا هست؟؟؟توروخدا دعا کنید برام باشه انشاالله خدا هرچی میخواین بهتون بهترینش رو بده 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
واااییییی جیبیغغغغ خوشحال باش بارداری مبارکه🤣🤣🤣😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

توروخدا دعا کن مثبت کاذب نباشه و حامله باشم خیلی نگرانم استرس دارم🥺😭

از لحاظ مثبت و منفی  که خیلی قشنگ مثبته برو داروخونه یکی دیگه بخر بزن اگر مثبت بود برو از ...

تورودی عزیزم برام دعا کن حامله باشم  انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده عزیزم برام دعا کن

انشالله مثبته  هاله نیست که واضح دیده میشه  انشالله مبارکه

برام دعا کن توروخدا که باشم

تورودی عزیزم برام دعا کن حامله باشم  انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده عزیزم برام دعا کن

بحق این ماه عزیز فردا میای همین تاپیک خبر بتای مثبتت رو بهمون میدی

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
منم میبینم انشالله هستی.چند وقته اقدامی؟

والا خیلی وقته دو سال بیشتره ولی تو این دو سال اونقدر بیماری های مختلف گرفتم که خدا میدونه

بحق این ماه عزیز فردا میای همین تاپیک خبر بتای مثبتت رو بهمون میدی

ان شاالله عزیزم خیلی دعا کن برام