2777
2789
عنوان

علت سر درد هر روزه چیه؟

200 بازدید | 21 پست

نامزدم هر روز سرش درد می‌کنه . هر روزم درد نکنه یه روز در میون سرش شدید درد می‌کنه . بیشتر مواقع هم شبا درد می‌کنه . علتشو کسی میدونه؟؟؟

میخشبشیمیتونیبخونیش‍

ممکنه از سینوزیت و میگرن باش

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

دندونش چرک نداره؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
2804
2805

من چندسال سردرد داشتم همش میگفتن میگرن و شبه میگرن تا اینکه یبار سردردم شدت گرفت فشارم گرفتن بالا بود و از اون روز فهمیدن من فشار خونیم و خیلی. زود دچارش شده بودم..و تا اخر عمر باید قرص فشار بخورم

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من چندسال سردرد داشتم همش میگفتن میگرن و شبه میگرن تا اینکه یبار سردردم شدت گرفت فشارم گرفتن بالا بو ...

چه بد عزیزم . خیلی ناراحت شدم. کاش زودتر می‌رفتی دکتر

میخشبشیمیتونیبخونیش‍
2801