2777
2789

دوستان من دندونام چون خیلی خراب بود و همه ش  هزینه رو دستم می ذاشت. همه رو کشیدم و ۴ بالا و ۴ پایین ایمپلنت کار گذاشت. .  بماند که ۷۰ میلیون هزینه ش شد. که برام سنگین بود. حالا دندانم رو بعد از ۱سال رفت و آمد برام گذاشتند تمام تصوراتم بهم ریخت.  روی یه میله کار گذاشت که رو مبله چفت می شه.  حالاهم لبم رو برجسته کرده و هم جلوه و هم میله ش بلنده.  دندانم بلند شده.  الان رفتم مشخصه کاری از دستشون برنمیاد دائم توجیه که خوبه و فلان

خواستم ببینم کسی اطرافتون دیدین ؟اگه آره چطوره؟

و اینکه بنظرتون می تونم شکایت کنم؟ اگه آره به کجا؟ کاری می کنند؟  افسرده شدم. کارم شده گریه. راهنمایی کنید عزیزان

برای مامان من اینطوری بود. فک بالا و پایین هر کدوم دو تا پین داره ، دندون ها روی اون سوار شدن

بلند بود رفت براش تراش دادن خوب شد

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

ی عکس از لبخندت میدی

یعنی چی میله اش دیده میشه

خاهر منم کل دندوناش کشیده میخاد ایمپلنت مثل شما کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی عکس از لبخندت میدی یعنی چی میله اش دیده میشه خاهر منم کل دندوناش کشیده میخاد ایمپلنت مثل شما کنه

چشم.  نه میله ش دیده نمی شه. روی فکم میله با پیچ کار گذاشتند و بعد روکش دندونا رو روی اون میله چفت کردند

الان راضیه دیگه. طبیعیه ؟مشخص نیست؟

بله طبیعیه

معمولا اولش براش همه بزرگ تر میشه

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
بله طبیعیه معمولا اولش براش همه بزرگ تر میشه

ببخشید باز می پرسم. درمیاد یا ثابته؟ یعنی خودش می تونه دربیاره ؟یا پیچ شده؟ غذا زیرش جمع نمی شه؟ آخه مال من مثل دندون متحرک لبه داره. و درمیاد  بعداز هر غذا باید دربیارم و بشورم.  حس خوبی ندارم

ببخشید باز می پرسم. درمیاد یا ثابته؟ یعنی خودش می تونه دربیاره ؟یا پیچ شده؟ غذا زیرش جمع نمی شه؟ آخه ...

در میاد. 

یادمه یه مدت میگفت غذا میره زیرش. الان رو نمیدونم که عادت کرد یا دندونه درست شد🤔

اولش سخته چون حس میکنی یه چیز اضافه س ولی کم کم باهاش کنار میای. برو تراش بده درست میشه عزیزم

عذر می خوام. کلا دندون نداشت؟ روی ۶ تا سوار کردند؟

ن گلم داره دندون..ببین ۶ تا از دندوناش افتاد‌.جنس دندوناش گچیه..خود بخود ریخت.اول دکتر براش پیش گذاشت به ۶ ماه بعدش تاج دندون رو گذاشت..عین دندون خودشه..یه ایمپلنت دیگم داره که بره انجام بده

ممنون عزیزم  دکترش رو لطف کن اگه می دونی اسمش رو

خواهش میکنم🌹

نمیدونم والا

ببخشید باز می پرسم. درمیاد یا ثابته؟ یعنی خودش می تونه دربیاره ؟یا پیچ شده؟ غذا زیرش جمع نمی شه؟ آخه ...

خب شما متحرک گذاشتی باید ثابت میزاشتی الان دونه ای،۱۶تا ۲۰میلیونه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒