2777
2789
عنوان

میخام بچه اموازشیربکیرم

402 بازدید | 52 پست

سلام دوستان مهرماه میخام برم مسافرت نمیتونم بچه اموباخودم ببرم.بچه امم الان۱۸ماهشه شیرخودم میخوره بنظرتون الان ازشیربگیرمش که ازوابستگیش کم شه یان بزارم شهریورازشیربگیرمش تامهرماه ازیادش میره وابسته نمیمونه‌بعدشهریوربدنیس براشیرگرفتن

اگه به قران و دعا معتقدی تاپیک اخر منو بخون حتما کمکت میکنه...اتفاقا الان مناسبترین وقته

یعنی۱۸ماهگی ازشیرگرفتی؟؟؟وای من یادم رفته بودآمپول۱۸ماهگییم دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش عذاب وجدان دارم بگیرمش ازشیربچه شماوزنش خوبه غذاشوخوب میخوره??بعدبچه اتون تب نکردبراآمپول

اوایل که گرفته بودم اره بهتر شده بود غذا خوردنش..الان ۳ سال و ۴ ماهشه. بشدت بدغذا و کم وزن

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
قبل واکسن بگیرم ازشیراشکال نداره آخه دیگه میشه تابستون یابنظرتون کلابیخیال شم بزارشهریورماه بگیرمش ا ...

بنظر من بعد واکسن بگیر..چون حداقل یکروز بی تابی میکنه و غذا نمیخوره حداقل شیر بخوره اروم بشه

نه همون سر وقتش بزن

مرسی عزیزم ازراهنماییت.۱۸ماه دیگه میشه۱۸ماهگیش بعداون ازشیربگیرمش خوبه دیگه بنظرت.دعاکن راحت باشه.آخه مهرماه بایدبرم نمیتونم بچه اموببرم باخودم نمیخام اذیت شه.

بنظر من بعد واکسن بگیر..چون حداقل یکروز بی تابی میکنه و غذا نمیخوره حداقل شیر بخوره اروم بشه

حتمامی کارومیکنم ازخدامیخام بچه ام اذیت نشه وبی تابی نکنه.منم طاقت بیارم وازپسش بربیام.

مرسی عزیزم ازراهنماییت.۱۸ماه دیگه میشه۱۸ماهگیش بعداون ازشیربگیرمش خوبه دیگه بنظرت.دعاکن راحت باشه.آخ ...

خواهش میکنم گلم.انشاله اصلا اذیت نمیشه..اره بعد واکسن بگیر بهتره

حتمامی کارومیکنم ازخدامیخام بچه ام اذیت نشه وبی تابی نکنه.منم طاقت بیارم وازپسش بربیام.

حتما بر میای...مثل من و اکثر مامانا خودتو واسه گریه و عذاب وجدانه حداقل ۵ روزه اماده کن😁😁

خواهش میکنم گلم.انشاله اصلا اذیت نمیشه..اره بعد واکسن بگیر بهتره

مرسی بهم دلگرمی دادی پشیمان شدم گفتم بزارم شهریورماه بگیرم ولی حالاکه شماگرفتی ومشکلی پیش نیامده منم همین کارومیکنم.فقط مطمئن هستین که اشکال نداره ۱۸ماهگیشوسرموعدخودش ببرم یکسالیشویک ماه تاخیرزدم