2777
2789
عنوان

نیاز به محبت

107 بازدید | 11 پست

نیاز به محبت و عشق از سمت یکی دیگه داره دیوونه ام میکنه...خسته شدم...حالم بده...‌نابودم...ازطرفی میگن این سالها محبت واقعی نیست دیگه...اگر تا آخر همینطور بمونه چی‌‌‌...پدرم و تمام مردای اطرافم اهل محبت کلامی نیستن و خیال میکنم تمام مردا همینن😭

منم دارم از سر شب اشک میریزم چون دوسم نداره و نمیاد طرفم منو بلاتکلیف گذاشته ... هیچی هم نمیگه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ایشالا بیاد...

کو خواهر 

سه ساله باهاشم 

هر سری چیزیش میشه و میخواد تنها باشه اینجور از من فاصله میگیره 

اصلا نمیفهمم چشه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ای جانم ، تو هم حتما با پدرت خیلی صمیمی نیستی درسته؟

کلامی حرف می‌زنیم. اما هیچوقت اهل محبت به بچه نیست😐 کلا واسه مامانمم همینه. دیشب مامانم گفت به من محبت نکردی دخترتو ببوس. واسه اولین بار تو این چند ماهه بوسم کرد😂 مرد زحمت کشیه پول میده زیاد بهمون اما.... هرکسی جوریه دیگه چیکارش کنیم.... انگار خودشم خجالت میکشه😂

خیلی زندگی سخت شده😭کاش همه برسن به آدم زندگیشون

نمیدونم چرا ادما با هر کی خوبن باهاش بد میشه طرف