2777
2789
عنوان

متاهل فقط🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 38 پست
اینجور تیتر ها بیشتر جذب میکنه و ادمو قلقلک میده و ترغیب میکنه  بدشم همه مردا همینن  ...

عنوان سواله دیگه 

کسی که با سوال محترمانه هم قلقلکی بشه باید ی فکری به حال خودش کنه 

شوهر من با اینک خیلیی احساسیه و دوسم داره ولی اون لخضه یکم سکوت میخاد و آزامش منم بهش نمیچسبم خودش خیط میشه میاد دوباره😂😂ولی بی شوخی اونقدرام عجیب نیس میخان یکم آروم باشن برای چن لحضه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه ک خب ادم به پسنواری احتیاج داره .. حس ابزار بودن ب ادم دس میده اونوقت 

متوجه ام 

ولی برای درست کردن همسر استار دارم میگم 

بهتره اول استارتر دست پیشو بگیره و بلند شه و به کار هاش برسه 

و به شوهرش نچسبه 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
مردا بعد از ارضا شدن احتیاج به آرامش دارن. کنارش دراز بکش و فقط بگو بغلت کنه. همین‌ چیز بیشتری ازش ن ...

اخه تا یکساعت اینطوری نیست تا دو سه روز اخلاقش عوضی میشه 😕

شوهر من با اینک خیلیی احساسیه و دوسم داره ولی اون لخضه یکم سکوت میخاد و آزامش منم بهش نمیچسبم خودش خ ...

چند لحظه یا یک ساعت نیست

شده تا ۷۲ ساعت بعدشم قاطی بزنه 

گریه!!! چرا

بخاطر فوران هورمون ها بعضی از خانم ها بعد از ارگاسم ناخوداگاه گریشون میگیره 

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

متوجه ام  ولی برای درست کردن همسر استار دارم میگم  بهتره اول استارتر دست پیشو بگیره و بل ...

من کلا آدم وابسته ای نیستم 

از نظر حرف زدن و اینا کاری ندارم بهش که بگم توجه کنه بهم

اخلاقش بد میشه گیر میده بد خلق میشه 

بخاطر فوران هورمون ها بعضی از خانم ها بعد از ارگاسم ناخوداگاه گریشون میگیره 

خودم دو سه بار اول ارگاسم افسردگی گرفتم خوب شدم

اما این بعد یکسال هنوزم مونده روش

باید ببرمش دکتر باهاش حرف بزنم چیکار کنم اخه

خودشم متوجه رفتارش نیست اصلا

من کلا آدم وابسته ای نیستم  از نظر حرف زدن و اینا کاری ندارم بهش که بگم توجه کنه بهم اخلاقش ب ...

یه روز که حالش خوبه 

اروم ازش بپرس

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
چند لحظه یا یک ساعت نیست شده تا ۷۲ ساعت بعدشم قاطی بزنه 

این عادی نیس

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔