2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه یه جا خومدم لازم نیست بقیه برم مدارکشونو عوض کنن چون تو توضیحات شناسنامه خوده فرد هست

نه عزیزم 

نمیشه که مثلا پدر از محمد اسمش رو بذاره علی بعد اسم محمد هنوز تو شناسنامه بچه باشه.

از ثبت احوال بپرس

معجزه کن صبر مرا 
آخه یه جا خومدم لازم نیست بقیه برم مدارکشونو عوض کنن چون تو توضیحات شناسنامه خوده فرد هست

عزیزم بابای من بعد از مدت کمی که من دنیااومده بودم و تازه شناسنامه گرفتم سی سال پیش بعد اون رفت اسمش عوض کرد اسمش دو حرفی بود محمدحسین اینا بعد حسین حذف کرد رفت تو شناسنامه برادرو خواهرمم حسین از نام پدر حذف کرد اما واسه من چون تازه شناسنامه گرفته بودم اسم پدر تو شناسنامه من تغییر نداد الانم من سی سال همون اسم قبلی بابام تو شناسنامه تمم حسین حذف نشده و مشکلیم نداشتم  

عزیزم بابای من بعد از مدت کمی که من دنیااومده بودم و تازه شناسنامه گرفتم سی سال پیش بعد اون رفت اسمش ...

ولی بنظرم اگ بچه کوچیک و هنوز مدرسه نمیره برید اسم پدر هم تو شناسنامه اون عوض کنین من چون دیگ مدرسه و دانشگاه رفتم میگم الان برم اسم پدرم اون حسینش حذف کنم مث شناسنامه بابام ولی خب تو همه مدارکم اون هست و مشکل ممکن ایجاد شه عوض کنم 

ولی بنظرم اگ بچه کوچیک و هنوز مدرسه نمیره برید اسم پدر هم تو شناسنامه اون عوض کنین من چون دیگ مدرسه ...

آهان ممنون عزیزم

فقط یه سوال شما شناسنامه ت از همون جلد قرمز قدیمیاس؟

اره عزیزم 

منم عوض نکردم هنوز مثل اینکه باید ببربم عوض کنیم حتما فقط نمیدونم میشه با همون اسم قبلیه پدر گرفت دوباره یا نه چون منم تمام مدارکم بهم میریزه اگه عوض کنن میخوام با همون اسم قبلی بگیرم 

عزیزم بابای من بعد از مدت کمی که من دنیااومده بودم و تازه شناسنامه گرفتم سی سال پیش بعد اون رفت اسمش ...

عزیزم شما با همون شناسنامه پاسپورت و کارت ملیم گرفتی؟ اسم قبلی پدرتون درج شد و ایرادی نگرفتن؟