2777
2789
عنوان

دوست پسر خسیس

1065 بازدید | 41 پست

اصلا قلبم درد میکنه

۳ ماهه دوستیم. دو بار فقط بیرون شام خکردیم. من چند بار براش غذا بردم. شبا همش میگه بریم بچرخیم ولی هیچی نمیگیره. وضعش خوبه.همه چیش مارکداره.ماشینش ۸ تومن قیمتشه. ولی بشدت خسیس. یه آب به زور میگیره. جدیدا همون آبم نمیگیره.

الان بهش با شوخی گفتم ماشینمو ببر هدلایت بزن برام. گفت عزیزم کارتتو بده ببرم بزنم. 

شوکه شدم دهنم باز موند چشمام قلمبه شد ! گفت چیه ؟؟ بگو !! 

اصلا باورم نمیشه ! من هدلایتو شوخی گفتم که خودمو لوس کنم. 

ولی تا تهشو خوندم. 

اصلا الان قلبم مثل سنگ شده میکوبه توی سینم .

دلم میخواد همینجا پیاده شم برم خونه‌.

حالم واقعا بده ! 

من چیزی ازش نمیخوام اما اینکه یه روزِ کامل میبرم بیرون و کوه و فقط دوتا خوراکی کوچیک و آب میگیره داره دیوونم میکنه .هر شب میگه بریم بیرون و هیچی نمیگیره.

دوستاش مدام دعوتمون میکنن و به من خیلی احترام میذارن ولی اون خودش دریغ از هزارتومن خرج واسه من ! 

دو هفته عید رفت سفر هیچی برام نیاورد!  غرورم له شده . 

قصد دارم ازش جدا بشم . ولی الان دارم میترکم.قلبم جوری میکوبه انگار خبر مرگ یه عزیزو شنیدم. 

بگید الان چطور رفتار کتم که نگه بخاطر پول کات کردم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بحاطر پول داری کات میکنی چطوری میخوای کاری کنی اینطور معلوم نشه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

خب پول پرستی و ب خاطرپول داری کات میکنی دیگ چرا فک‌میکنی وظیفشه برات خرج کنه ؟

...What the fu                                                      

اصلا بگه به خاطر پول برات مهم نباش من کاری به پول ندارم ولی بحث احترام ادم اینجوری اصن خوشم نمیاد من خودم ادمیم که اهل جبرانم ولی کسیم اینجوری باش میفهمم براش ارزشی ندارم

سوغاتی نیاوردنش یجوری بود 🫤میدونی اینجور پسرا میگن ما زرنگیم نمیذاریم دختری از ما بکنه شماهم براااااش هیچچچ خرجی نکن وانمود کن پولش برات مهم نیس بهت اعتماد کرد ممکنه کم کم خرج کنه اگه دیدی باز نکرد کلن معلومه یجوریه کات کنی بهتره

منم الان پول دارم ولی واسه دوست پسر هیچوقت خرجش نمیکنم فقط یبار هویج بستنی براش گرفتم اونم چون کارتش مسدودبود

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤