2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم

330 بازدید | 19 پست

بچه ها من اومدم خونه مادرشوهرم اینا به دلایلی

اصلا همش حس میکنم گند میزنن هیچی بلد نیستم 

جاریم همچی بلده خیلی حس بدی دارم خیلی حالم بده میتونید راهنماییم کنید؟ حتی حس میکنم بلد نیستم غذا بپزم البته خب یه چیزایی هم درست کردم خوشمزه بوده ولی اصلا حس میکنم یجوریم تو همه چی جوری که چند وقته اصلا هیچی درست نکردم از طرفی امشب رفتم اسپند دود کردم بدجور سوزوندم همه جارو دود گرف داد پدر شوهرم دراومد خیلی عصبیم😢

راهنماییم کنید😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم کم یاد میگیری چیزی نیست که 

تو گوگل کلی دستور پخت غذا و شیرینی هست 

زیادم خونه مادر شوهرت نمون بزار همیشه براشون تازگی داشته باشی مثل مهمون بیاو برو نذار کسیم بهت زور بگه 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

طبیعیه عزیزم 

جاریتم اینارو از سر گذرونده و الان حرفه ای شده😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
کم کم یاد میگیری چیزی نیست که  تو گوگل کلی دستور پخت غذا و شیرینی هست  زیادم خونه مادر ش ...

من خودم نمیخوام بمونم زیاد

ولی مجبوریه باور کن

دلیلشم نمیتونم بگم اینجا دست خودم نیس