2777
2789

دقیقا

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول ندارم 

اما مادرهای اگاه و با فکرو سیاست مدار  اکثرا دختراشون ازدواج های خوبی دارن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اره دقیقا

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
خرافات و تلقینه بنظرم  سرنوشت آدم ها دست خودشونه

سرنوشت وتقدیر دست خداست 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
قبول ندارم  اما مادرهای اگاه و با فکرو سیاست مدار  اکثرا دختراشون ازدواج های خوبی دارن&nb ...

من مامانم خیلی با مردم خوبه

ولی حتی یه خواستگارم برام نیومده🥲

قصدم ازدواج تو سن ۲۰ سالگی نیست فقط سوال بود برام چرا به دل یه نفر تا حالا نشستم

من مامانم خیلی با مردم خوبه ولی حتی یه خواستگارم برام نیومده🥲 قصدم ازدواج تو سن ۲۰ سالگی نیست فقط ...

ببین اینکه برات مورد خوبی بیاد خیلی مادرت دخیل نیست 

به خودت بستگی داره 

به حضورت در اجتماع 

اما واقعیت مادر در زندگی دخترش خیلی موثره هم از این نظر که مادر اگاه فرزند اگاه و مستقلی رو بار میاره هم اینکه میتونه بعد از ازدواج با حمایتهای روحی و روانیش زندگی دخترشو ارتقا بده 

طرف هست دخترش ازدواج میکنه دامادش رو میبینه فکر میکنه دشمنشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین اینکه برات مورد خوبی بیاد خیلی مادرت دخیل نیست  به خودت بستگی داره  به حضورت در اجت ...

بله همه این موارد تاثیر دارن🥲

و مادر آگاه تاثیر زیادی به کیفیت زندگی یه دختر چه مجرد و جه متاهل میذاره🥲

و شاید بیبی فیس بودن من هم موثر باشه در این امر