2777
2789
عنوان

به نظرتون ، ادامه بدم یا تمام؟

36 بازدید | 0 پست

درود دوستان

من۲۵ سال دارم و چند ماه کلاس والیبال رفتم، و حرکات  والیبال را یاد گرفتم. و حالا باید بازی در زمین با افراد حرفه ای را شروع کنم. جلسه پیش چند دقیقه آخر بازی کردم . اما یک سری موارد باعث شده که والیبالو ادامه ندم:

اول، قصدم از ابتدا، یادگیری پایه والیبال بوده و هست اینکه با حرکات والیبال در حد قابل قبولی آشنا بشوم و بازی معمولی رو بتونم انجام بدم (نه اینکه بخواهم در تیم، حرفه ای بازی کنم یا مسابقه بدم)

دوم، اینکه در قالب تیم بخواهم بازی می کنم حس اضطراب و استرس می گیرم و احساس آزادی که در بازی معمولی دو یا چهارنفره دارم رو ندارم.

سوم، اگر یک حرکت ناشی بزنم، خودم از خودم عصبانی می شوم ، خودم سرزنش می کنم .

چهارم اینکه ،  حرکات والیبال را خوب انجام میدم مخصوصا ساعد و اسپک و دریافت ها .اما تنها سرویس زدنم خیلی خرابه . جلسه پیش هم سرویسی که زدم خراب بود و امتیاز از دست دادیم که همین ذهنم را مشغول کرده و مدام دارم تمرین سرویس زدن می کنم در زمان وقت آزادم.

* مربیم هم همیشه حرکات رو که تمرین می کردم تحسین و تشویق می کند و انرژی خوبی از ایشان می گیرم. در زمانیکه با افراد حرفه ای مشغول بازی بودم ایشان با بچه های دیگری مشغول تمرین بودند. **

حالا شما به نظرتون بااین اوصاف جلساتم رو ادامه بدهم و خودم را با این چالش روبرو کنم، شهامت رو انتخاب کنم  یا والیبال را در همین جا تمام کنم  و راه آرامش رو پیش بگیرم ؟

شهامت یا آرامش؟ 😊