2777
2789

دلم برای نامزدم تنگ شده نامزدی که توی خیانت کرد با زن بیوه و. شوگرش‌ میشه خیانت کرد .تج.اور.کرد بهم 

هم متنفرم هم دوسش دارم دست خودم نیس 

دلم برای اون مدت کوتاهی که از خیانتش خبر نداشتم ولی شاد بودیم تنگ شده 

نمیدونم کسی میتونه درکم کنه یانه‌

ما عقد بودیم و عروسی نکردیم 

من ۱۷ سالمه قلبم از این همه سختی درد میکنه 

من کم آوردم برای زندگی کردن 

مگه بعد طلاقم ازش‌ مگه میتونم زندگی کنم؟به چه امیدی؟تا اخر عمر و آیندم و داغون کرد

حس میکنم وقتشه وقتشه‌ که بمیرم راحت شم روحم خیلی در عذابه‌ من داره ۳ سال میشه دارم میمیرم از این همه بی ظلمی زجر چرا دلشون به من نسوخت هیچکس من فقط یه دختر ۱۷ سالم این همه درد و عذاب واسم زود و زیاد نبود 

چقدر بده اختیار زندگی خودمم ندارم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

خداروشکر کن که الان جدا شدی نه بعد یه عمر اذیت و آزار و دیدن خیانت هاش با یکی دو تا بچه غصه نخور عزیزم تو خیلی کم سن و سالی زندگی جریان داره و مطمعن باش برات بهترین ها پیش میاد که یکروز به اینکه دلتنگ یه لاشی بودی به خودت بخندی یا کلا فراموش کنی اینارو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قبل عقدت بهت تجا...وز کرده؟؟ 

والا ادم باید با کسی وارد زندگی مشترک بشه که بتونه بهش اعتماد کنه و کنارش سختی های زندگی رو تحمل کنع و ارامش بگیره... تو پشتوانه میخوای برای زندگی نه ملکه عذاب

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی