2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم نره سمت مامانش

453 بازدید | 8 پست

خیلی خسته ام خیلی 

مادرشوهرم خیلی سیاست داره خیلی خیلی خیلی 

خدا نکنه بفهمه من با شوهرم دعوام شده سری خودشو میچسبونه به شوهرم یا بدونه یکم پول داریم هرجوری شده مخ شوهرمو میزنه اون پول رو میبره ازمون پسم نمیده 

همش تو زندگی مون دخالت میکنه ۹۹ درصد دعواهامون سر اونه 

روری ۱۰ بار زنگ میزنه شوهرم امار میگیره 

دیگه مخم نمیکشه هرچی میشنم شوهرمو نصیحت میکنم با زبون خوش خواهش میکنم یا دعوا میکنم اخرش من میشم بد مادرش میشه خوب . زتدگی مون رو داره خراب میکنه 

میگم پیش شوهرم بدش رو نگم تا نگه من بدم ولی اینکارو کردم بعد یه مدت باز دیدم خیلی خیلی،پرو تر شدن دیگه هی نمیشه پیش شوهرمم حرفی بزنم چندبارم تنهای به مادرشوهرم غیر مستقیم گفتم در مورد دخالتش محل نزاشت باز کارش رو ادامه میده

جوونم هست ۴۵ سالشه ولی خونمون تو یه شهر نیست تازه اصرار داره برین شهر اونا تا کامل دیگه طلاقم بده 

چیکار کنم زنگ زدنشون کم بشه اگه کم بشه امارگرفتنشم کم میشه دخالتم کم میشه به شوهرم میگم محل نمیدخ زیادم میگم میگه خوشت از مادر من نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از دست مردای بچه ننه ، منم مادرشوهر مثل مادرشوهر تو بود با این تفاوت که پر شوهر و خواهرای شوهرمم عفریته بازی در میاوردن زیاد ، شوهرمو کشیدم تو دست خودم کلا قطع ارتباط کردم با کل خانوادش راحت شدم  

امان از دست مردای بچه ننه ، منم مادرشوهر مثل مادرشوهر تو بود با این تفاوت که پر شوهر و خواهرای شوهرم ...

منم دوست دارم قطع ارتباط کنم ولی بهونه گیرم نمیاد مادرش سرشم ببری پیش شوهرم حرفی نمیزنه مگیه تا شوهر من نگه مادرم بد هست هدکاری میکنه جلو شوهرم خوب باشه موندم چیکارش کنم تو چیکار کردی

تو رو خدا از این تاپیک های خاله زنکی کم بزنید اینجا. الانم آمارتو بگیریم مطمئنم یه دختر خونه دار معم ...

نه عزیزم مثل تو ترشیده نبودم منتم رو داشتن بعدشم ادم هی باید ازدواج کنه مثل تو بمونه دهنشم خراب باشه خوبه قرار نیستم چون بله گفتیم مادرشوهرمن بیاد مثل تو گوه بخوره فهمیدی 

با مادر شوهرت خوب تا کن 

تا باهات مهربون بشه و بیاد سمت تو 

با دعوا به جایی نمیرسی 

ضمنا نباید بین مادر و پسر قرار بگیری

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
معلومه ولی خیلی عقده ای هستی تمام تاپیکات عقده مادرشور و خواهرشوهره خیلی بدبختی. یه کم به خودت بیا ب ...

هرچی هستم مثل تو عقده مو جمع نکردم در مورد عکس بقیه نظر جمع کنم 

من انقدر ارزش داشتم ازدواج کردم تاپیک زندگیمو بزنم تو چی 

تاپیک خونه بازی میزنی اسکل دفعه دیگه ببینم حرف بلد نیستی جرت میدم خفه شو عقب افتاده 

معلومه ولی خیلی عقده ای هستی تمام تاپیکات عقده مادرشور و خواهرشوهره خیلی بدبختی. یه کم به خودت بیا ب ...

ادمی که زندگی بقیه رو خاله زنک میکنه از ترشیم گند تره