2777
2789
عنوان

دی*جی کالا

73 بازدید | 12 پست

۷ فروردین یه بسته سفارش دادم نوشته بین ۲۲ تا ۲۸ فروردین میرسه ولی هنوز حتی کد رهگیری مرسوله رو نذاشتن :/ ، شما این روزا از دی*جی کالا چیزی سفارش دادین؟

کد رهگیری نمیدن روزی که میارن قبلش پیام میدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه پیامک میکنه کد رهگیری رو 

برای من که همون روزش پیام میاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پارسال یه اپل واچ سفارش دادم بعد یهو دلار گرون شد 

دو هفته طولش دادن که سفارشم‌ لغو کنم آخرم خودشون لغو کردن

پیام دادم به پشتیبانی که به چه حقی این کارو کردین

گفت سفارشتون یه مشکل فیزیکی براش پیش اومده مجبور شدیم مرجوع کنیم (آخییییی کم ظرفای خورد و خاکشیر برام فرستاده بودن) 

گفتم میفرستادین خودم اگه می‌دیدم مشکل داره مرجوع می‌کردم یه مشت معذرتخواهی الکی تحویلم داد گفت توی سفارشای بعدی این مساله تکرار نمیشه منم گفتم دیگه حتی یه خلال دندونم قرار نیست ازتون بخرم که بخواد تکرار بشه یا نشه

پارسال یه اپل واچ سفارش دادم بعد یهو دلار گرون شد  دو هفته طولش دادن که سفارشم‌ لغو کنم آخرم خ ...

من چیز گرون سفارش ندادم کلا ۱۳۰۰ یه سری اسکین کر معمولی ایرانی گرفتم😑 ، همیشه راضی بودم اینبار نمیدونم چرا دارن طولش میدن 

یعنی ممکنه مال منم خودشون لغو کرده باشن؟ 

زنگ بزنم؟

جدیدا چیزی سفارش دادی؟ خسته شدم دیگهههه ۱۲ روز گذشته :///

بله تقریبا هر ماه خرید دارم 

موقع خرید پیام میاد کهسفاش شما ثبت شد 

بعد موقع تحویل پیام میاد که به امروز به دست تون میرسه

بله تقریبا هر ماه خرید دارم  موقع خرید پیام میاد کهسفاش شما ثبت شد  بعد موقع تحویل پیام ...

من اخه بار قبل آذر ماه سفارش داده بودم که کد رهگیری مرسوله مو فرستادن همینطور بارای قبل ، زنگ بزنم جواب میدن الان بسته م ارسال شده یا نه؟

من چیز گرون سفارش ندادم کلا ۱۳۰۰ یه سری اسکین کر معمولی ایرانی گرفتم😑 ، همیشه راضی بودم اینبار نمید ...

چی بگم والا به نظر من که از خودشون دزدتر و کلاهبردارتر خودشونن 

آره یه پیام بده ببین جریان چیه اگه نمیفرستن که از جای دیگه بخر 

روز به روز همه چی داره گرون میشه