2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

20 سالمه دکتر رفتم گفته سالمی چند بار قبلا رفتم کیست و تنبلی داشتم 

خب کیست و تنبلی درمان شده؟ باید تخمک گذاری داشته باشی اگه اسپرم شوهرتم عالی باشه فقط ۲۵درصد احتمال بارداری هست پس خیلی خودتو نگران نکن خودتو شوهرت گرمی بخورین شوهرت روی بیضه هاش یخ بزاره هر شب دکترم برین هر دو

چه کار کنم 

زاج سفید و جمعه شبش میزاری زیر بالشتت میخوابی 

صبحش که شنبه اش تا قبل ساعت 12ظهر تو ظرف فلزی که بدردت نمیخوره با شعله کم میزاری زاج کلا ذوب شه بعدش خاموش میکنی یکم که از حرارت نصف لیوان آب میریزی روش

یه دختر مجرد پارچه نگهمیداره رو سرت از تو ظرف آبو با دستاش میپاشه رو سرت که پارچه گرفته میگه چلشو برداشتم تو حیاط یا تراس اینکارو کن

این روش قدیمیه که اکثرا اگه مشکل پزشکی نداشته باشن جواب میگیرن  

منظور از دستاش دستشو میزنه به اون آب دستشو میتکونه نکه آبو برداره بریزه

ببخشید آبو میتکونه رو پارچه که رو سرش گرفته یه رو سرش 

بعد پارچه رو اگه دوستی بگیره که نمیشه چون آبم باید بایه دست دیگه بریزه دقیق میگی پارچه رو چه جوری میگیرن 

ببخشید آبو میتکونه رو پارچه که رو سرش گرفته یه رو سرش  بعد پارچه رو اگه دوستی بگیره که نمیشه چ ...

با یه دستش پارچه رو نگه میداره یه طرفشم خودتون بگیرید با دست آزادش آبو میتکونه

باید رو پا بشینین که راحت باشه