2777
2789
عنوان

چیه مد شده همه میخوان خودکشی کنن

246 بازدید | 36 پست

ی بار یکی تایپک زده بود نیخوام خودکشی کنم  منه احمقم روانشناسی میخونم گفتم پیام بده کمکت میکنم

با خودم گفتم حتما خیلی دلش پره ب اخر خط رسیده درخواست دوستیشو قبول کردم عین اسکولا فقط میخندید سرکار گذاشته بود منو یکم مونده بود من دردامو بهش بگم خودم گریه‌ام گرفته بود این میخندید

من بعد از خوندن تاپیکت قیافه پروفتو دیدم خیلی بهم میومدن😂😂😂😂😂😂

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم رد دادن 🙂

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

دلمون میخواد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

وایییی من انقد از ایم زخمای خوردم دیگ توبه کردم بعضیا سو استفاده میکنن به خصوص پسرا میشینن چسناله میکنن بعد میفهمی زر زدن

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

وای دقیقا ، منم قبلا اومدم به یکی دلداری بدم و بهش امید بدم از اخر به حرفاش توجه کردم دیدم فقط داشته چرت و پرت می‌گفته 😂

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

اونی ک میخاد خودکشی کنه نمیاد بگه 

همیشه ام نه .من خیلی به خانوادم میگفتم ولی جدی نمیگرفتن.خودمم نمی دونم چرا اینو میگفتم انگار نیاز ب کمک داشتم.متاسفانه خودکشی کردم و خیلی ام عذاب کشیدم

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

خودکشی نکنید دوستان  من سه روزه از Dog پشیمون ترم رسماً  تو قبر رفتم و درومدم  الانم ...

هار هار چقد نمکی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...